Yataş'ın Müşteri Hizmetleri, Genel Müdürlüğü İş Bilmemezlikleri!

10 Ekim 2023 21:183.012
10 Ekim 2023 16:51

Videoda anlattım nasıl bir sorun yaşadığımı. Derhal bana net bir şekilde bilgi verilsin ve 2.5 aydır teslim edilmeyen yatağım teslim edilsin. Yoksa işi mahkemeye taşıyacağım.

10 Ekim 2023 22:34

Bugün siparişimi iptal etmek istediğimi söyledim. Faturalandırma yaptıkları için üründe hazır olduğu için iptal yapamadıklarını söylediler. Durum artık komik bir hal almaya başladı. Muhtemelen Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim cumaya kadar geri dönüş yapılmadığı takdirde.

13 Ekim 2023 13:49

2 gün önce cumaya kadar teslim edilmezse Hakem Heyeti'ne gideceğimi ya da iptal edeceğimi söyledikten 1 gün sonra arayı randevu oluşturdular. Hem de teslimatını biz yapmıyoruz diyen şubeden. Anlayacağınız hiç biri işini bilmiyor. Kim ne zaman teslim edilecek bilmiyor. Hepsi birbiri üzerine atıyor topu. Dün itibariyle ürün teslim edilip kuruldu. Bu da bana tecrübe oldu asla Yataş'tan ürün almamam gerektiğine.

Asli
Benzer Şikayeti Var
7 Şubat 2024 10:51

Bende aynı sorunu yaşıyorum 5 aydır parası ödendi ürün yok ben mağazadan aldım Yataş'ın kendi ilgisiz online veya şube fark etmiyor bir an önce THK ya başvurmak lazım zaman geçirmeden çünkü orada da 6 ay kadar sürüyor ben öyle yaptım Yataş'tan mağazan dönüş olmuyor

30 Kasım 2023 11:42

Hayatımda gördüğüm en kötü müşteri hizmetleri çalışanları. İş bilmez, kayıtlardan bihaber, laf yarıştırma peşinde ama iş yürütme değil. Divanev den koltuk aldım Mayıs ayında 3 ay sonra teslim ettiler. Bir de çökük geldi. Aralık ayına geldik, hala ne çözebilen ne de muhatap var. Sorumlusu satış şubesi deyip merkeze atıyor, merkez şubeye, bir de eksper var o da şenlik. Yani size yemin ederim ben böyle garip bir durumda hiç kalmamıştım. Resmen yıldırma politikası uyguluyorlar. Sizi muhatapsız bırakıyorlar. Bir de üstüne ücretli tamir edelim diyorlar, sizden bizi hemen aradığınızı ispatlamak istiyoruz 6 ay geçmiş diye sizi sorguluyorlar. Kaydı her şeyi var aç bak. Tüketici Hakları da eskiden en geç 3 ayda dönerdi, onlarda 6 aya çıkarmış. Hepsi birbirinin destekçisi olmuş.

Yataş Baza Profili Kalitesizliği

Yataş BazaProfili Kalitesizliği

Esma
Yataş’tan Aldığım Yeni Bazadan Tahta Kurusu Çıktı!

Yataş’tan AldığımYeni Bazadan Tahta Kurusu Çıktı!

Gülistan
Yataş 4 Aydır Sadece Bekletiyor!

Yataş 4 AydırSadece Bekletiyor!

Bengi

Öne ÇıkanKonular