Yalnız sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 14:20

Yataş mağazasından tek kişilik yatak aldım. Yatak 8-9 ay önce odama yerleştirildi teslim. Geçtiğimiz haftalarda yatağın başlığından tahtakuruları çıkmaya başladı. İlk etapta ilaç yaptık ama gene devam etti. Şimdi müşteri hizmetleri ve servisle görüştüğümde bu şikayete karşı herhangi bir şey yapamadıklarını ve bu ürünlerin sözde ısıl işlem görmüş olduğunu söylüyorlar. Burda işlem görmüş olsaydı sürü halinde gece yarısı yastıkta başlıkta yatakta gezmezlerdi bu böcekler. Değişim sağlamıyorlar. Bundan dolayı bu şikayetimi dile getirdim.

27 Haziran 2024 08:06 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

29 Haziran 2024 15:50

Dün iletişme geçtim ve bu konu hakkında görüştük. Firmada bu şikayete karşı çözüm üretebilecekleri bir konu, kural olmadığını belirttiler. Aynı cevabı aldım yine. Bundan sonra farklı firmalara yöneleceğim. Dün yatağın başlığını çıkarttık ve kumaşını kestik arka taraftaki zımbalanmış yerlerin dibinden çoğalıyorlardı on tane falan öldürdük. Başlığıda çöpe attık bugünde odada dolaşan 4-5 tane öldü. İyi oldu gerçekten elinizi sağlık deponuzda duran eski çürük ürünleri takıp göndermeyin. Erken fark etmesek ya da evden uzakta olsaydık durduramazdık. Bu tür bilinen bir firmanın müşteriyi düşünmeyip kolaylık sağlamamasını bende garipsedim. Yakında devam ederse yatağıda atacağız giden +10k para olacak. Yazık oldu, iyi günler.

Hakan
Hakan

Keşke almadan önce ben de bu yorumu okusaydım. Aynısı benim de başıma geldi. 6 aydır dermatoloji falan hastanelere gidiyorum alerjik reaksiyon veriyor vücudum sanıyordum. Meğer tahta kurusuymuş. Çok detaylı yazacağım ben de. Yatak yıkamalardan ev ilaçlamalara, tüm elbise eşyaları yıkama kurutmalara, atılan yastıklar ve nice diğer eşyalarıma kadar zarar ettim. Paramızla tahta kurusu yuvası almışız. :(( Korkunç bir deneyim oldu, çok üzgünüm, çok.

İlkay
24 Aralık 2024 22:13