Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Hisse Satışımı Yapmadı

11 Mart 2024 12:33

Yapı Kredi Bankası'ndan 01 Mart 2024 tarihinde saat 11.25.28'de aldığım bir hisseye 784 TL'den satış emri verdim. Gün içinde 784 TL hedef fiyatı öğleden sonra, yani yaklaşık 3 saat sonra görmesine rağmen Yapı Kredi Bankası benim satış emrimi gerçekleştirmedi. Aynı gün içinde Halkbank'a da hedef fiyat verdim ve oradan hissem satıldı fakat Yapı Kredi'den satış gerçekleşmedi. Satıldığını düşünerek akşam tekrar alış yapmaya çalıştığımda satışın gerçekleşmediğini fark ettim ve alış yapamadım. Yapı Kredi'yi aradığımda, kendilerinin takip edemeyeceklerini ve aracı kurum olduklarını söylediler. Zararımı karşılamadılar ve satışı gerçekleştirememe sorumluluğunu Borsa İstanbul'a atarak beni mağdur ettiler. 'Aracı kurumuz' diyerek işlerini yapmadılar. Alış ve satış işlemlerinde para alıyorlar ancak 'Satıp satmama Borsa İstanbul'un görevi' diyerek, takibi bana bıraktılar. Bu hisse yüzünden çok zararım oldu. Satmadıklarını söylediğimde, kabul etmeyip takibi benim yapmam gerektiğini ifade ettiler. Benim 3 saat önce satış emri vermem ve emir verdikten sonraki takibi onların mı yoksa benim mi yapmam gerektiği konusunda belirsizlik var. Müşteri hizmetleri konuyu incelemeye aldı ve sonrasında 'siz ve Borsa İstanbul arasında' diyerek konuyu kapattı. Biz bu bankadan hisse alıyoruz ki bizzat ilgilensinler. Beni bir hafta beklettiler ve üstüne zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

19 Mart 2024 10:37

Yapı Kredi bankasından 01. Mart 2024 saat11.25. 28. Saniyede aldığım brsan hissesine 784 TL den satış emri verdim. Gün içinde 784 hedef fiyatı öğlenden sonra yani 3 saat gibi sonrası görmesine rağmen Yapı Kredi Bankası benim satış emrimi gerçekleştirmedi. Aynı andan yani günde Halkbank'na hedef fiyat verdim oradan satıldı ama Yapı Kredi satmadı. Satıldı diye düşünüp akşam tekrar alış yapmaya çalıştığımda satılmadığını fark ettim. Alış yapamadım. Yapı krediyi aradım kendilerinin takip edemeyeceklerini aracı kurum olduklarını söyledi zararımı karşılamadı. Satmama suçu Borsa İstanbul'a attılar beni mağdur etti. Aracı kurumuz diye isini yapmıyor. Alış satışlarda para alıyorlar. Satıp satmama Borsa İstanbul görevi diyorlar, onu siz sorup takip edeceksiniz diye beni mağdur etti. Sonra bu hisseden çok zararım oldu satmadınız dedim kabul etmeyip siz takip edecektiniz dediler. Benim 3saat süre önce satış emri vermem ve emir verdikten sonraki takip onların işimi benim isimmi? Müşteri hizmetleri konuyu incelemeye aldı ve sonrada siz ve Borsa İstanbul arasında diye konuyu kapattı. Biz bu bankadan niye hisse alıyoruz bizzat ilgilensin diye değil mi. Beni mağdur etti. 1haftada bekletti üstüne. Zararımin karşılanmasını Gereğinin yapılmasını arz ederim

23 Mart 2024 15:47

Ayın 22.03.2024 saat 15.59 39 saniyede emir verdim ve 16:00 40 saniyede yine şekilde tavandan 712.50 dan emiri hemen gerçekleşti nasıl oluyor da daha önceki satışımı gerçekleştiremedi Yapı Kredi zararımın karşılanmasını talep ediyorum

23 Mart 2024 15:50

Yapı Kredi Saniyelerle satabiliyorken önceki satışımı gerçekleştiremedi için şikayetçiyim zararımı karşılasın talebinde bulunuyorum

17 Nisan 2024 23:38

Zararımı karşılamadı Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası Hisse Senedi Hesap Da Para Olmadan Hisse Aldı

27 Haziran 2024 11:32
Yapı Kredi Bankası Hisse Senedi Hesap Da Para Olmadan Hisse Aldı
Şadi sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 15:55
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 22:41
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 20:31
Umut sonuçtan memnun