Yapı Kredi Bankası Önerilen Tutardan Komisyon Alınması

01 Temmuz 2023 15:08

Maaş, hisse senedi, kredi kartı vs bütün işlemleri yapmış olduğum ve ne kadar yanlış bir karar verdiğimi anladığım Yapı Kredi bankasından bayram öncesi arefe günü ATM den 11.650₺ para çekmek istedim. ATM ekranında limit aşımından dolayı komisyon alınacağı uyarısı verildi ve önerilen tutar ile devam etmek istedim. 8.000₺ para çektim sonrasında fark ettim ki 8.000₺ üzerinden de 78₺ + 3,90₺ kıymetli maden para çekme ücreti adı altında komisyon alınmış müşteri hizmetlerine bildirdim ve bugün bilgilendirme mesajında sadece "tarafınıza referans numaralı kaydınızla ilgili bilgilendirme yapılmıştır" yazıyordu. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp sonucu sorduğumda herhangi bir sonuca ulaşmadığını limit aşımı için ücret alındığını söylediler. Komisyon vermemek için önerilen tutarı çektiğim halde komisyon ödedim. Bayram sonrası ilk işim kredi kartlarımı kapattırıp hisse senetlerimi daha güvenilir bir bankada toplamak olacak.

Kemal

Aynı durumu bugün ben yaşadım önerilen tutar 8000 çektim ATM 3 lira kesinti bilgisini verdi ve kabul ettim. Şu an müşteri hizmetleri yasal kesinti olduğunu söylüyor konu hakkında ne yapabilirim bilginiz var mı?

Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Para Çekme Limiti Ve Haksız Ücret Kesintisi

Sevda