Yapı Kredi Bankası Marka Puanımı Kullanamıyorum!

14 Aralık 2023 08:57

Yapı Kredi World banka kartıma Hepsiburada üzerinden tanımlanan 200 TL marka puanım, World mobil uygulamasında görünmesine rağmen Hepsiburada uygulamasında satın alma ekranında World kartımı seçerek 'kart ile öde' butonuna bastıktan sonra puan kullanma seçeneği çıkmıyor ve bu nedenle puanımı kullanamıyorum.

Bu sorunu Yapı Kredi uygulaması üzerinden kontrol ettiğimde, kartımın e-ticaret alışverişlerine açık olduğunu görüyorum. Ancak defalarca Hepsiburada ve Yapı Kredi bankasını aramama rağmen, Hepsiburada müşteri hizmetleri kartımın puan kullanımına kapalı olduğunu bildirdi.

Yapı Kredi müşteri hizmetleri ise her biri farklı şeyler söyleyerek sorunu Hepsiburada uygulamasına attılar. Ancak sorunun Yapı Kredi'de olduğunu düşünüyorum çünkü eski, güvenlik nedeniyle kapatılan kartımdan dolayı bir sorun olabileceğini söylediler.

Müşteri hizmetlerinden iki kişiyle görüştüm. Açmak istediğimde 'açtık, tamam' dendi; ancak bir daha aradığımda açılmadığını gördüm. Hatta bir kişi, 'aç' kısmına basıp güncelle dediğimde güncellenmediğini söyledi ve güvenlik ekiplerine bildirdi; ama buna rağmen hala kullanamıyorum.

Sorunun acil bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 00:16
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Şartları Sağlanmasına Rağmen Hepsiburada Puanları Yüklenmedi

04 Eylül 2025 14:22
kampanya-sartlari-saglanmasina-ragmen-hepsiburada-puanlari-yuklenmedi-2.jpg
kampanya-sartlari-saglanmasina-ragmen-hepsiburada-puanlari-yuklenmedi-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 19:07

World Puanlarım Bilgi Verilmeden Silindi, Mağduriyet Yaşıyorum

05 Ağustos 2025 04:09
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 13:00
World Kart Puanlarını Kullanamama Sorunu