Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası EFT İşleminde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

23 Ekim 2024 15:42

Yüksek meblağlı EFT yapmam gerekti. Bursa şubede hesabım var ancak İstanbul Güngören şubesine bizzat giderek limiti artırmak istediğimi söyledim. Bursa şube yapabilir ancak, onlara ulaşın dediler. Yani bizzat Güngören'deyim, şubedeyim, onların konuyla ilgilenmeleri gerekirken siz ulaşın dediler, ilginç.

Neyse, ben kendim ulaştım Bursa'ya. Bursa, 'Nasıl yapmıyorlar? İmza alacaklar, yapacaklar, bu kadar basit. Ben şimdi onları arayacağım, yapsınlar.' dediler. Güngören 'Yapmam.' diyor, 'Kimseye yapmadık.' diyor. Kısacası o an EFT yapmak zorunda olduğumdan ve kimsenin yardımcı olmayışından, kendi aralarında çatışmasından kaynaklı işlemi gişeden EFT masrafı vererek yaptım. 1 verecekken 4 katı vermiş oldum EFT masrafına.

Daha sonra bunu şikayet ilettim ve 'EFT masrafınızı 3 gün içinde vereceğiz, haklısınız.' dediler. Yapı Kredi Bankası. 1 aydır gelen bir meblağ yok. Aradım, dediler ki EFT için dekontta imzanız var, talebiniz reddedilmiştir, haksızsınız... Gerçekten ben böyle bir olay görmedim, duymadım. Premium müşteri olarak adlandırılıyormuşum bir de. Gerçekten parasında değilim.

Oğuzhan
Oğuzhan
07 Kasım 2024 20:01

Hiçbir gelişme yoktur. Yazıklar olsun

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası'nda Hesap Kısıtlaması Ve Mağduriyet

13 Mayıs 2025 10:06
Yapı Kredi Bankası'nda Hesap Kısıtlaması Ve Mağduriyet
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Saatlerce Uğraştım, EFT Yapamadım!

21 Temmuz 2025 23:10

Ödeme Yapmama Rağmen Sürekli Gecikme Bildirimi Alıyorum

03 Nisan 2025 15:59
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 01:16

Yapı Kredi Bankası Kategorileri