İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış İsim Düzeltmesi Yüzünden Askıda Kalan Para Ve Ulaşılmaz Müşteri Hizmetleri

17 Aralık 2024 12:10

Geçtiğimiz hafta sonu bir tanıdığımıza fast işlemi yaptım. Soyadı kısmında telefon otomatik düzeltme yapınca soyadı yanlış oldu ve para gitti. Ben hemen EFT / Fast işlemi iptale bastım. Bu işlemi Enpara üzerinden gerçekleştirdim fakat iade hemen oluşmadı. Gereken iade olmadı. Bende Hafta sonu pazartesi ararım ümidiyle bıraktım. Pazartesi En parayı aradım işlem bizden çıkmış ödemeyi askıda tutan banka Yapi Ve Kredi bankası deyip iade için referans numarası paylaştı. Gel gor ki Yapi ve Kredi bankası kadar rezil olduğum paramla rezil olduğum başka bir banka görmedim. Müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mi? Bırak ulaşmayı adam sizi iplemiyor ki kimseye ulaşamıyorsun hesabım var ama bundan sonra asla bir daha Yapi ve Kredi bankası ne uygulamasını kullanmak ne de bankanın kendisinden işlem yapmak mi asla. Ve bu konuda param askıda ve ben bunu düzeltemiyorum. Son care olarak buradan belki olur da duyarlar sesimi. Normalde yanlış isim ve soyisimden geri helen parayı kaç gündür Yapi ve Kredi bankası vermiyor abi başka izahı da yok

Yapı Kredi Fast İşleminde Harf Hatası

16 Ocak 2024 16:41
Yapı Kredi Fast İşleminde Harf Hatası
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Soyadı Nedeniyle EFT Param Askıda Kaldı

05 Ağustos 2025 01:09