Yanlış Bilgilendirme Ve Zorla Satış Teşebbüsü

Yanlış Bilgilendirme Ve Zorla Satış Teşebbüsü
Bahadır
28 Ekim 2024 20:35

İçerenköy Yeni Yoldaki Watsons'da çalışan türbanlı kasiyer tarafından yanlış bilgilendirildim. Golden Rose Essential Great Volume Lift Up rimeli almak için gittiğimde, bana 250 TL'lik alışveriş yaparsam 90 TL'yi düşeceğini söyledi. Oysaki türbanlı arkadaşa "Watsons kartla indirim olması lazım, bir bakar mısınız?" dememe rağmen ısrarla buna gerek olmadığını, sadece 250 TL'lik alışveriş yapılırsa bu ürünün indirime gireceğini söyledi. İnternette araştırdığımda, benim dediğim gibi Watsons kartla indirim olduğunu gördüm. İçerenköy Yeniyol Tivalo Pastanesi'nin yanındaki Watsons'ta türbanlı çalışan kasiyer yüzünden rimeli satın alamadım. Kendisi prim almak adına şahsımı zorla 250 TL alışveriş yapmaya zorladı. Şikayetçiyim, CİMER'e, Tüketici Hakları'na her yere yazıp şikayet edeceğim.

28 Ekim 2024 20:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Bahadır Ç., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Sağ alt köşede yer alan "Destek" alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

20 Kasım 2024 16:16

Çağla
28 Ocak 2024 19:34
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 13:38

Melike