Watsons Ürünüm Zarar Görmüş

22 Şubat 2024 21:12115
Ceysu
22 Şubat 2024 14:55

Ürün düzgün paketlenmediği için her yere akmış pompası kırılmış

Ceysu
22 Şubat 2024 15:27

Merhaba ben ürünü 189,90 TL'ye almışım bana 150 TL lik bir indirim kodu gönderileceği söylendi ama gönderilmedi ve sadece online alışverişte geçerli ürün şu an 132,90 TL ve kargo ücretini de tekrardan ödemem gerekiyor. Bana tekrardan ulaşırsanız sevinirim bir aylık bir süresi var dediniz fakat kod bana ulaşmadı. Başka bir çözüm sunsanız mesela paramın tam iadesini alsam daha iyi olurdu. O kadar para verdim ve çöpe gidecek ve üstüne üstük tekrar kargo parası verip sipariş etmem gerekiyor.

22 Şubat 2024 21:28 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Ceysu İ. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında, sağ alt köşede yer alan "Destek" alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

29 Aralık 2024 12:18

Değerli Müşterimiz Ceysu İ.. Yaşadığınız deneyim, ilgili ekibimiz tarafından tüm ayrıntılarıyla incelenmiş olup, tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Düşünceleriniz ve deneyimleriniz konusunda size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Web sitemiz ve mobil uygulamamızdaki “Destek” alanından, haftanın 7 günü 09:00 – 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Watsons ailesi olarak güzel günler dileriz. Watsons İletişim Merkezi

Watsons Online Alışverişte Ürün Teslimatı Ve İade Sorunu, Hesap Erişimi Problemi

15 Aralık 2025 20:24672

11 Kasım’da Watsons’tan yaptığım online alışverişte; kavunlu duş jelinden 4 adet, aloe veralı duş jelinden 2 adet, kiraz...

1 Destek

Yetersiz Kart Bakiyesi Nedeniyle Eksik Çekim Yapıldı, Sipariş Teslim Edilmedi Ve İade Sürecinde Sorun Yaşıyorum

3 Kasım 2025 17:06237

"Teşekkürler"

Watsons Gençlik Festivali Bilet Satışındaki Belirsizlik Ve Mağduriyet

Her yıl düzenli olarak katıldığım Watsons Gençlik Festivali için bu yıl da İstanbul’da 19 Eylül tarihli etkinliğe gitmek...

Watsons Eksik Ürün Gönderimi

Watsons EksikÜrün Gönderimi

Sevan
Watsons Kasıtlı Yanlış Ürün Yolladı!

Watsons KasıtlıYanlış Ürün Yolladı!

Esat
Watsons Taklit Ürün Gönderdi