Watsons Ürünüm Zarar Görmüş

22 Şubat 2024 21:12115
22 Şubat 2024 14:55

Ürün düzgün paketlenmediği için her yere akmış pompası kırılmış

22 Şubat 2024 15:27

Merhaba ben ürünü 189,90 TL'ye almışım bana 150 TL lik bir indirim kodu gönderileceği söylendi ama gönderilmedi ve sadece online alışverişte geçerli ürün şu an 132,90 TL ve kargo ücretini de tekrardan ödemem gerekiyor. Bana tekrardan ulaşırsanız sevinirim bir aylık bir süresi var dediniz fakat kod bana ulaşmadı. Başka bir çözüm sunsanız mesela paramın tam iadesini alsam daha iyi olurdu. O kadar para verdim ve çöpe gidecek ve üstüne üstük tekrar kargo parası verip sipariş etmem gerekiyor.

22 Şubat 2024 21:28 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Ceysu İ. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında, sağ alt köşede yer alan "Destek" alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

29 Aralık 2024 12:18

Değerli Müşterimiz Ceysu İ.. Yaşadığınız deneyim, ilgili ekibimiz tarafından tüm ayrıntılarıyla incelenmiş olup, tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Düşünceleriniz ve deneyimleriniz konusunda size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Web sitemiz ve mobil uygulamamızdaki “Destek” alanından, haftanın 7 günü 09:00 – 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Watsons ailesi olarak güzel günler dileriz. Watsons İletişim Merkezi

Watsons Mağaza Müdürü Siparişlerimi Prosedür Dışı İptal Etti Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

Merve
Merve
11 Ağustos 2025 19:19621

"Müşteri Hizmetleri şikayetimi hızlı bir şekilde incelemeye aldı,1 gün içerisinde durum çözüme kavuşturulmuş oldu. Mağazaya tüm siparişlerimi teslim etmeleri için bildirim gönderdiklerini belirttiler. Siparişlerimi teslim alabildim. Teşekkür ederim."

Yetersiz Kart Bakiyesi Nedeniyle Eksik Çekim Yapıldı, Sipariş Teslim Edilmedi Ve İade Sürecinde Sorun Yaşıyorum

İlayda
İlayda
3 Kasım 2025 17:06236

"Teşekkürler"

Siparişim Mağazada Yok, Ürünlerimi Teslim Alamıyorum!

Zeynep

AnkamallWatsons'da İçinde Ürün Olmayan Kutuya Para Verdik

Watsons Hatalı Ürün Satışı

Watsons HatalıÜrün Satışı

Gül
Watsons'tan Aldığım Kil Maskesi Kutu İçi Eksik!

Watsons'tanAldığım Kil Maskesi Kutu İçi Eksik!

Bülent
Watsons Kullanılmış Ürün Gönderimi