Watsons Kargo Hasarlı Diye İade Oluşturulmuş

23 Mayıs 2023 12:28

Watsons online mağazadan sürpriz kutu satın aldım. Daha önce de satın aldığım kutular stok yok deyip iptal olmuştu. Çıldırmalık bir durum mağdur etmelere doyamıyorsunuz neyse. Instagram'da etkileşimi yüksek olan bir blog hesabım var ve kozmetik içerikleri üretiyorum bu nedenle bu kutuyu da paylaştım ve alabilmek için bildiğiniz nöbet tuttum ve aldım. Sipariş kargoya verildi. Bugün teslim edilecektir mesajı da aldım ve az önce kontrol ettiğimde paketin hasarlı olması nedeni ile iade edildiğini gördüm.

Müşteri hizmetlerini arıyorum paket hasarlı olduğu için ücret iadesi yapılır diyor. Yani ürün bana ulaşmadı bile hasarlı olması benim problemim veya benden kaynaklı bir hata değil utanmadan müşteri memnuniyeti adına 40₺ indirim kuponu tanımlayalım diyorlar 40₺'ye ne alınabiliyor ben 1700₺ değerindeki kutuyu 200 ₺'ye almışım mağduriyetimi gidermek adına 40₺ indirim kuponu tanımlayacaklarmış dalgamı geçiyorsunuz? Ben satın aldığım ürünleri istiyorum ve mağduriyetim giderilene kadarda şikayet edeceğim ve bir daha asla firmanızdan sipariş vermeyeceğim.

Takipçilerimle de bu durumu paylaşacağım bu bir değil iki değil aldığınız aksiyonlar hiç etik değil nerede müşteri memnuniyeti ben her ay sizden alışveriş yapan ve bunlardan içerik çıkaran daimi müşteriniz olarak asla memnun değilim.

23 Mayıs 2023 13:32

Watsons'tan sürpriz kutu sipariş cerdim kargo bugün teslim edilecekti fakat hasarlı kargo diye iade edilmiş müşteri temsilcileri kargoda hasar gören paketlerini iade edildiğini tekrar ürün gönderimi yapmayacaklarını her arayışlarında da 40₺ 50₺ indirim kuponu vereceklerini söylüyorlar ben satın aldığım ürünleri istiyorum 1700₺ değerindeki kutuyu 200 ₺ ye aldım sitede bildiğiniz nöbet tuttum vaktimi uğraşlarımın karşılığını nasıl vereceksiniz müşteri memnuniyeti sıfır yetkili biri arayana kadar mağduriyetim giderilene kadar her yerden şikayet oluşturmaya devam edeceğim hem mağdur ediyorsunuz hem parasını ödediğim ürünleri göndermiyorsunuz paramı gasp ettiniz saçma sapan işleyişiniz beni iş ahlakı denen bir şey var dediğim gibi yetkili birileri arasın aynı şeyleri söylemek için aramayın çözüme ulaşana kadar şikayet oluşturacağım.

23 Mayıs 2023 13:31

23 Mayıs 2023 12:42 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli müşterimiz Ece K., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
08 Kasım 2023 13:35
Watsons İletişim Ve Çözüm
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 21:53
Watsons Kategorileri