Watsons Dermaction Plus Adlı Ürün Şüpheli Çıktı!

Watsons
19 Ağustos 2023 23:462.936
19 Ağustos 2023 16:24

Trendyol Watsons sayfasından aldığım Dermaction Plus adlı ürünün güneş koruması sağlamadığını anladım. 2 adet ürün var elimde biri sahte çıkınca diğerini de açıp denedim o da öyle, 2 farklı şekilde ürünün işe yaramadığını kanıtlayabiliyorum. Ürünün iade ya da başka bir güneş kremi ile değişimini talep ediyorum lütfen.

20 Ağustos 2023 10:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Begüm Y., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

20 Ağustos 2023 10:59
Eki aç

Firma arayarak bu tikli olan Watsons sayfasının kendilerine ait olmadığını iddia etti. Hem Trendyol'dan kendi sayfasından aldığım hem de kendine ait olan bu markanın kremine sahip çıkmıyorlar. Trendyol ile iletişime geçtim oradan da negatif bir cevap gelirse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

20 Ağustos 2023 11:18
Eki aç

Müşteri temsilcisine özellikle belge sorgusu yaptırarak Watsons sayfasının Watsons mağazasına ait olduğunu öğrendim. Dermaction markası da Watsons'a ait. Her türlü sorumluluk sizde. Sorumluluk almamaya devam ederseniz Tüketici Mahkemesinde görüşeceğiz. İnsanların hayatını hiçe sayamazsınız.

Gamze
Gamze
Benzer Şikayeti Var
10 Kasım 2023 18:58

Merhaba Begüm Hanım ben güneş kremini biliyorum hatta bir ara almayı bile düşündüm ama Watsons ın kendi satıcısından alıp sahte çıkacağı hiç aklıma gelmezdi. Bende uv kameralı ayna da yok o yüzden satıcıların kendinden ürünü alıp güvenilir sanıyordum. İyi ki bu videoyu çekmişsiniz sizin sayenizde hem şok yaşadım hem de bilgilendim. Umarım konu çözüme ulaşmıştır. Uğraşınız için teşekkürler. 💖

Ceren
Ceren
24 Eylül 2023 21:46

Maalesef ben de yazın bu ürünü kullandım ve bitirdim. Kendi uv Aynam olmadığı için de koruyuculuğunu deneyimleyemedim. Bu şekilde bilgilendirici bir video çektiğiniz için size teşekkür ediyorum Begüm Hanım.

Filiz
Filiz
Şikayeti Çözüldü
8 Eylül 2023 15:41

Bütün yazi bu kremle geçirmiş olmak korkuttu beni

Öne ÇıkanKonular

Watsons Kategorileri