Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 16:27

Vodafone Net müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Hangi tuşlamayı yaparsam yapayım, müşteri temsilcisi diye bir seçenek yok. Ortalama 3 aydır ev internetimde sürekli kopmalar oluyor. 30 saniye geliyor, 1 dakika gidiyor. Daha önce şikayette bulundum, 10 gün hiç internet kullanamadım. Zaten normalde de kullanamıyorum, o ayrı mesele, ama 10 gün hiç kullanamadım. Tarife ücretinden kesileceğini söylediler, ama hiçbir kesinti olmadı. Şimdi de arıyorlar, 15 Eylül'de sorununuz düzelecek deniyor. Hemen sonrasında 'arızanız giderilmiştir' diye mesaj geliyor, ama düzelen bir şey yok. Müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde bağlanamıyorum. Önceden aradığımda farklı tuşlama seçenekleri çıkıyordu, şimdi ise müşteri temsilcisi denen hiçbir seçenek yok. Bunun kasıtlı bir şekilde yapıldığını düşünüyorum. Aboneliğimi iptal etmek istiyorum. 900 lira cayma bedeli çıkıyor. Kullanamadığım internete para ödüyorum, iptal etmek istediğimde ise cayma bedeli çıkarıyorlar. Cayma bedeli ödemeden aboneliğimin iptalini talep ediyorum.

08 Eylül 2024 18:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
Muhammet
Muhammet
10 Eylül 2024 15:59

Hazır metin paylaşın ancak siz, icraat sıfır yahu zahmet edip arama lütfunda bile bulunmuyorlar pardon aradılar ama satış temsilciliğinden aradılar günlerimsin ağlar mısın zamlardan etkilenmeyin diyor size özel paketimiz var faturanızı iki katına çıkarıp 1 yıl uzatalım, resmen dalga geçiyorlar insanlarla bu nasıl bir müşteriyle ilgilenmektir incelemeleriniz devam etsin sizin aboneliğimi iptal edin.

11 Eylül 2024 18:13

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler sağlanmıştır. Vodafone Evde İnternet'e göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vodafone Evde İnternet Müşteri Hizmetleri

27 Nisan 2025 10:25

05 Kasım 2023 20:23
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 21:56
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 03:33
Vodafone Net: Kesintisiz Sorunlar Ve İlgisizlik