Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Ürünü Satana Kadar. Sonrası Müşteri Mağduriyeti

Vatan Bilgisayar Ürünü Satana Kadar. Sonrası Müşteri Mağduriyeti
24 Haziran 2024 18:20

11 Haziran tarihinde Vialand Vatan Bilgisayar mağazasından Onvo 55 inç televizyon satın aldım 5 iş günü içerisinde geleceği söylendi ancak ürün gelmedi akabinde 23 Haziran'da tekrar Vatan Bilgisayar'a gidip ürünün ne aşamada olduğunu sormaya gittiğimde ürünün İstanbul dışından ( Düzce) buraya geleceğini ve sevkiyat beklediklerini söylediler. 25 26 Haziran gibi aracın oradan gelmesini daha sonra mağazaya gelmesini ve sonrasında da teslimat için hazırlanacağını söylediler. Var sayımlarla bile en az bir hafta daha uzayacağı belliydi ki zaten en başta satın alırken belirtmediler de bunu. Daha sonra başka modellerden yardımcı olalım dediler çözüm olsun diye tamam dedik ve bir küçük modeli olan 50 inç Onvo televizyonun hem depoda hem de mağazada olduğunu öğrendik. Ve bu televizyonda karar kıldık. İşlemler yapıldı televizyon önümüze bırakıldı ve gidildi. Kasada duran A**** hanıma depodan alma şansımız yok mu bunu nasıl taşıyabilirim dedim. Buradan alıp götürmek zorundasınız dediler. Yardımcı olamıyoruz dedi. Yüzümüze bakılmadan.
Oysaki 2023 tarihinde aynı mağazadan yine TV aldığımda depodan çıkış sağlanmış ve aracıma rahatça yüklemiştim. O süreçten bu yana ne değişti kocaman TV yi kucağımda süre süre dünya kadar yol yürüttüler. Ürünü sadece satana kadar değil ürünü sattıktan sonrada yardımcı olmak gerekmez miydi. Depoda olmasa ve sadece mağazada olsa bende bu duruma anlayış gösterebilirdim lakin hem geciken ve eksik bilgi verilen ürünümü çözüm odaklı değiştiriyorum ve sonrasında hiç etik olmayan davranışla karşılaşıyorum *A**** Hanım*
Son olarak otoparkta aracıma yükledikten sonra mağazaya geri dönüp A**** hanıma ismini sordum. Sonrasında gayet rahat benimi şikayet edeceksiniz dedi. Buradan ona da sesleniyorum.
A**** Hanım bende insan odaklı bir iş ile uğraşıyorum. Günüm yüzlerce yeni insan görerek geçiyor ancak hizmet sektöründe çalıştığımı unutmuyorum. Sizde unutmayın.
Kısacası Vialand Vatan Bilgisayar mağazasından bu yaşadığım durum için ne yazık ki şikayetçiyim.

Vatan Bilgisayar Kategorileri