Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Tablet Mağduriyeti Casper-Vatan Bilgisayar

10 Mayıs 2024 18:52

Online olarak sipariş ettiğim Casper marka tablet aldığım hafta kullanırken şarjı birden düştü. Bu durumu önemsemeyip kullanmaya devam ettik teni aldığımız için belki tam şarj etmek gerekir diye düşündük. Fakat bu sorun daha sıklaştı. Podium AVM Vatan Bilgisayar mağazasına götürerek ürünün iadesini talep ettik. 16 nisanda verdiğimiz cihazı 8 mayısta kendimiz iletişim kurmaya çabalayıp olmayınca sonunda gitmeye karar vererek geri aldık. Teknik servis cihazın yamuk olduğunu ve bunun kullanıcı hatası kaynaklı olduğunu, yapılırsa ücrete tabi olacağı bilgisini verdi. Cihazın kasasında deformeler olmuş, eğilmiş dediler. Vatan Bilgisayar'a cihazı verirken inceleyerek aldılar ve tarafıma cihazda bir eğrilik olduğuna dair en ufak bir bilgi vermediler. Eğilme ve kasadaki iddia edilen hasarı kabul etmedim ve uzun süre tarafımıza bilgi verilmeyerek kendimizin çıkıp gitmesiyle cihazı tekrar aldık. Vatan bilgisayarı ulaşılamayan bir müşteri hizmetlerine sahip olması ayrıca konuyla alakalı süreci takip etmemesi adına ve bu markanın aynı şikayetle birkaç müşteri tarafından da cihazlarının geldiğini bize söylemelerine rağmen herhangi bir şey yapmadıkları için şikayet ediyorum. Casper markasını ise cihaz kalitesinin zayıf olması özelliklerindeki performansı göstermemesi ve teknik servisin ücret talep ederek kullanıcı kaynaklı hasar demesi için şikayet ediyorum. Hem cihazı kullanamadım hem hala taksitini ödüyorum hem de iki markayla da konuyu çözemiyorum. Mağduriyetim kimsenin umurumda olmadı. Şikayet hakkım olan her merciden şikayetimi edeceğim. Kamera kayıtlarını istediğim halde de pek oralı olunmayan bir tavır sergilediler.

Vatandan sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Tabletin Değişim Sürecinde Yaşanan Uzun Bekleme Ve Mağduriyet

Vatandan
18 Ekim 20:24

Yağmur
11 Nisan 13:36
Kasko Sözüyle Satılan Tabletin Ekran Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Tablet Ve Şarj Cihazında Yaşanan Sorunlara Çözüm Bulunmuyor

Ertan
24 Eylül 12:51
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Casper Tablet Ve Vatan Bilgisayar'da Hayal Kırıklığı!

Cansu
04 Ocak 16:00

Güvenip Aldığım Tablet Kasıyor, İade Yok!

Hüseyin
25 Şubat 20:51