Betül sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Mağduriyeti: Vatan Bilgisayar'da Hayal Kırıklığı

26 Kasım 2024 11:51

Kasım 2023 te Vatan Bilgisayar Bodrum mağazasından iPhone 13 telefon aldım, satış yapanların ısrarı üzerine tüm hasarın karşılanması garantisiyle kasko satıldı, telefonumun ekranı kırılması üzerine kaskoya gönderdim fakat ekranın muadil parçayla değiştirecekleri söylendi, kabul etmeyince hasarın sadece %60 ını karşıladıklarını tutarın hediye çeki olarak ödeneceği söylendi. Şimdi ben tekrar iPhone 13 almak için üzerine 14.600 TL para ödemem gerekiyor. Kasko yaptırmasam da Apple 15.000 TL karşılığında sıfır ürün gönderiyor. Bana neden kasko için ısrar edildi? Kasko satmak için insanları neden mağdur ediyorsunuz? 2023 te ödediğim 5.000TL çöp oldu. Satış temsilcilerin sırf kasko satmak uğruna insanları mağdur etmelerinden şikayetçiyim, hiçbir işe yaramayan gereksiz kasko şirketlerine insanları yönlendirmeyin. Bir daha asla Vatan Bilgisayarı tercih etmeyeceğim ve çevremdeki herkesi bu konuda uyaracağım.

Betül
Betül
06 Aralık 2024 08:51

1 hafta sonra beni önce Vatan Bilgisayar telefonun tamiri sırasında ekran kartının yandığını ve yapılamayacağını bu yüzden kasko şirketinin ürünü çeke çevirdiğini eğer 8.000 TL ödersem yeni cihaz verebileceklerini söyledi, ertesi gün kasko şirketi 9.800 gibi bir ücret karşılığında yeni cihaz vereceklerini iletti. Özellikle de kasko şirketinden arayan peki siz bilirsiniz o zaman iptal edip cihazını gönderiyorum diyerek umursamaz bir tavır takındı. Şunu anlamıyorlar sanırım, ben telefonu çalışır halde gönderdim, çalışamaz hale onlar getirdi, bana da bu durum dayatılmaya çalışılıyor. Mağduriyetim devam ettiği gibi üzerine saçma tekliflerle çocuk kandırdıklarını sanıyorlar.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Pil Değişimi Hakkım Engellendi

16 Ekim 2025 11:42

Yanıltıcı Kasko Bilgisi Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

30 Aralık 2024 11:59
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Kapsamında Ekran Onarımı Reddedildi, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

25 Ağustos 2025 22:45
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 09:17

08 Mart 2025 19:59