Aras sonuçtan hiç memnun değil

TV Plus Premium Hatası

TV Plus Premium Hatası
09 Ağustos 2024 14:58

2 ay ara verdikten sonra tekrar TV Plus Premium almak istedim ama tam paket seçerken hata veriyor. Üstelik bunu bütün cihazlarda denedim, aynı müşteri hizmetlerini arıyorum, hiçbir şey yok, sorun yok diyor ve çözüm bulamadı. Öyle kaldı. Yaklaşık 3 kere aradım, 2 saat bir yere varamadık ve öylece kaldı. Verdiği çözüm, siz email gönderin. Onlar kim? Gelen mesaj robottan geldi ve reklam niteliğinde. Biraz ciddiyet olsa. Koca şirket görmüyor. Ben hazır kart mı yoksa faturalı mı yanlış yönlendirme yapıyor. Bir çözüm bu kadar mı zor?

09 Ağustos 2024 14:22

TV Plus izleme paketi eurosport 4K her gün izliyorum bugün desteklenmiyor ya da video oynatma sorun var hatası veriyor Bunu neye dayanarak yapıyor? Düne kadar vardı! Müşteri hizmetleri de o kadar profesyonel değil Bu kanalın olimpiyatlar bitmeden açılmasını istiyorum.

09 Ağustos 2024 14:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

10 Ağustos 2024 09:19

Yusuf
Yusuf

Eğer VPN kullanıyorsanız, bu yüzden hata alıyor olabilirsiniz. Çünkü bu tarz uygulamalar dijital platformların kullanımını engeller. VPN'i kapatıp tekrar deneyebilir misiniz?

11 Mart 2025 19:26
Turkcell TV+ Otomatik Yenilenen Üyelik Ve İade Sorunu
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 14:41

Kullanılamayan Hizmet İçin Cayma Bedeli Şoku!

14 Ekim 2025 18:29
kullanilamayan-hizmet-icin-cayma-bedeli-soku-1.jpg