Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 21:34

İyi günler. TV+ Plus cihazımı decoder ile kullanırken hiçbir sorunum bulunmamakta. Ancak hem Android telefondan hem de yeni aldığım Smart TV'den uygulamayı açtığımda Sinema Yerli HD 1, Sinema Yerli HD 2 ve Şömine Plus kanalları ücretli olarak görünüyor ve ekteki ekran görüntüsünde hatalar alıyorum. Çağrı merkezinizi dün akşam 7'den beri arıyorum; bir yere yönlendiriliyorum, sonra başka bir yere. Bu durumdan dolayı rahatsızlık duyuyorum. Kimi 'Ben bakmıyorum,' diyor, kimi ise 'Ben sadece Turkcell hattı üzerinden olan aboneliklere bakıyorum,' diyor. Ya sorunu çözün ya da aboneliğimi iptal edeceğim. Çağrı merkezini arayıp durumu anlatmaya çalışıyorum ama kimse ilgilenmediğini söylüyor. Kısacası, mobil uygulamada neden bu üç kanal ücretli? Acil geri dönüş yapın.

15 Nisan 2024 21:34

TV Plus mobil uygulamalarımda TV ve telefonda sinema yerli sinema yerli 2 ve şömine Plus kanalları mevcut paketimde olmasına rağmen. Decoder ile izlenirken TV ve telefonda ücretli görünüyor. Şikayet var sayesinde çözeceğiz. Siz olmazsanız bizi tınlayan yok maalesef

Ek
15 Nisan 2024 21:30

Ek
04 Nisan 2024 21:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

04 Nisan 2024 22:12

🤣🤣 güldürmeyin insanı sizin daha TV+ mobil uygulama ile ilgili bir bölümü yok. 2 gündür tırmalıyoruz🤣 hadi bakalım hiç umudumuz yok ama bagacaaaz

05 Nisan 2024 09:08

Merhaba Mehmet Bey, Şikayetinizle ilgili 05.04.2024 tarihinde sizi arayarak görüştük ve TV birimine ilettik. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

05 Nisan 2024 09:14

Evet firmanız ile az önce görüştüm. 2 gündür k... Çımızı yırtıp ulaşamadığımız yere şikayet var sayesinde anında ulaşıldı. Şu an sorunun çözümü için ivedilikle dönüş bekliyorum

15 Nisan 2024 21:14

Sizin gibi şirketin ben... Yaklaşık 10 gün kadar önce Android cihazlarda sinema yerli sinema terli 2 ve şömine Plus açılmıyor ancak decoderde açılıyor. Neden bu 3 kanal açılmıyor TV ve telefonda diye şikayette bulundum. Sağ olsun şikayet var sayesinde çözülmüştü. Ama maalesef bugün yine bu 3 kanal ücretli olarak görünüyor. Sizden bir cacık olmaz. Yine şikayet var sayesinde kurtulacağa benziyoruz🤣

15 Nisan 2024 21:22

TV Plus mobil uygulamalarımda TV ve telefonda sinema yerli sinema yerli 2 ve şömine Plus kanalları mevcut paketimde olmasına rağmen. Decoder ile izlenirken TV ve telefonda ücretli görünüyor. Şikayet var sayesinde çözeceğiz. Daha önce de bu şekilde çözülmüştü

15 Nisan 2024 21:22

15 Nisan 2024 22:11

Yahu beceriksiz firma bir cevap yazıp dönsenize be.

15 Nisan 2024 23:30

Dönsenize

Musa sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 23:55
Turkcell TV+ Abonelik İptali Yapamıyoruz
Turkcell TV+ Abonelik İptali Yapamıyoruz
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 14:02
Murat sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 16:42
Tablet Ve Telefonda TV+ Kullanamıyorum.
Tablet Ve Telefonda TV+ Kullanamıyorum.

04 Mart 2025 14:12
TV+ Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 15:06
Turkcell TV+ Kategorileri