Emre sonuçtan çok memnun

TV+ 101-157022050 Hata Kodu

TV+ 101-157022050 Hata Kodu
06 Ocak 2024 13:33
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden arayan Fırat beye teşekkür ederim kendisi gerekli bilgileri iletti. Sorun TV+ kaynaklı değil modem kaynaklı olduğu tespit edildi.”

Geçtiğimiz hafta TV+ yıllık Premium paket satın aldım fakat çalışmıyor. Ne telefondan ne de televizyondan giriş yapamıyoruz. Kullanmadığım bir şey için neden para ödeyim? Bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyorum ne zamana kadar uğraşacağız böyle saçma bir şey mi olur?

06 Ocak 2024 13:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

08 Ocak 2024 10:13

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizi 08.01.2024 tarihinde aradık ancak size ulaşamadık. Bu sizi tekrar arayacağız. Saygılarımızla, TV+

08 Ocak 2024 12:18

Merhaba Emre Bey, Şikayetinizle ilgili 08.01.2024 tarihinde sizi arayarak görüştük ve TV birimine ilettik. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

08 Ocak 2024 12:34

08 Ocak 2024 12:41

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka IP çıkışlarını kontrol etsin. Ara bir ıss üzerinden işlem yapılıyorsa IP farklılığı sebebiyle sistem sizi dışarı atıyor. Türkiye üzerinden ilerleyen bir VPN kullanarak sorunu çözebilirsiniz ben öyle çözdüm.

01 Nisan 2024 00:00

19 Şubat 2025 00:05
TV+ Aboneliğinde Sürekli Bağlantı Sorunları
TV+ Aboneliğinde Sürekli Bağlantı Sorunları
Nurettin sonuçtan çok memnun

20 Mart 2025 05:39
"Sorun çözüldü teşekkür ederim"
TV+ Uygulaması Çalışmıyor, Kanallar Ve Filmler Açılmıyor
Hülya sonuçtan memnun

02 Ekim 2024 15:28
"Dönüş yapan olmadı ancak "sorun giderildi" bildiriminden sonra bir sıkıntı oluşmadı. Teşekkürler..."

29 Haziran 2025 22:41
Satın Aldığım TV Plus Paketi Çalışmıyor, İade Talep Ediyorum