Turkcell TV+ Android Apk Çalışmıyor

Turkcell TV+ Android Apk Çalışmıyor
11 Aralık 2023 14:17

Yeni aldığım Axen AX24LEDE6681 marka Android işletim sistemli akıllı televizyonuma TV+ uygulamasını kurdum; fakat programı açtığımda 'cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için TV+ uygulaması açılmamaktadır' uyarısı alıyorum. Televizyonun işletim sistemini kontrol ettim, güncel. Netflix, Disney+, Exxen ve BluTV gibi programların tamamını kurup çalıştırabiliyorken TV+ uygulamasını çalıştıramıyorum. Sorunun TV+ uygulamasında olduğunu düşündüğüm için müşteri hizmetlerini aradım; maşallah çok ilgililer! Müşteri hizmetlerinde önce bir süre sizi oyalıyorlar. Sonra Turkcell müşteri hizmetleri ile bir tur konuşuyorsunuz, ardından Superonline müşteri hizmetlerine aktarıyorlar; derdinizi bir de onlara anlatıyorsunuz. Modem ve TV+ kutu kontrollerinden sonra 'sorun bizde değil, sizi TV+ birimine aktarıyoruz' dedikten sonra ana menüye tekrar yönlendiriyorlar. Bunu böyle 5-6 defa tekrarladıktan sonra, hatta bazı müşteri temsilcileriyle iki kez görüştükten sonra usanıp bırakıyorsunuz. Ertesi gün tekrar aynı oyalamalar ve ana menüye aktarmalar sonrası birisi çıkıp sonunda itiraf etti: 'Tv+ müşteri hizmetlerinde kimse yoktur.' Orada telefona bakacak kimse yoksa beni neden yönlendiriyorsunuz diye sorduğumda 'biz bilemiyoruz' diyorlar, en son arkadaş 'Turkcell uygulaması üzerinden destek talebinde bulunursanız size TV+ birimi geri döner, hatta mail atabilirsiniz' dedi. Uygulama üzerinde sizi anlamamakta ısrar eden, konu hakkında tek bilgisi 'size nasıl yardımcı olabilirim' diyen robotu yenmek mümkün değil. O da en sonunda 'sorununuzu mail olarak alalım, size dönelim' dedi. Kendi oluşturduğu ve benim mailimden gönderdiği e-postayı '******@tvplus.com.tr' adresine 8 Kasım Salı 20:09 tarihinde gönderdim. Aradan geçen 13 günde ne arayan var ne de soran. TV+ müşteri hizmetlerine işiniz düşerse bilin ki çalışanları yok. Bu nedenle cevap dahi veremezler. Burayı okuyan TV+ yetkilisi; saatlerce telefon başında beklettiğiniz, maillerine cevap dahi vermeye tenezzül etmediğiniz müşteriniz yanıt bekliyor. Geçtim sorunumun çözülmesini; müşterisini muhatap almayan kurum mu olur?

11 Aralık 2023 14:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

12 Aralık 2023 10:47

Merhaba Yusuf Bey, Yaşadığınız sorunun çözümü için TV cihazınızın üreticisi ile görüşmenizi öneririz. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, TV+

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 23:44
TV+ "işleminiz Gerçekleştirilemedi" Uyarısı. Kalsın Artık. İstemiyorum
Samet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 15:06
TV Plus Uygulama Sorunu Ve Çözüm Talebi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV Plus Hizmet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

17 Mart 2025 00:20
Turkcell TV Plus Hizmet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 20:14

TV+ Plus Cihaz Desteklenmiyor Hatası