Özge sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 13:59

Ben Trendyol'dan iPhone 13 telefon satın aldım. Telefon 9 aralıkta elime ulaştı. Kutunun içinde telefon olmasına rağmen paketleme çok özensizdi. Kutuyu açtım ve arka kısmında bir sorun olduğunu gördüm. Bir cm'lik bir çizik vardı. Trendyol'a durumu anlattım ve değişim ya da iade talep ettim. Onlarda bana iade kodu oluşturdular ve 11 aralıkta ürünü gelip benden teslim aldılar. Trendyol express olmasına rağmen ciddi anlamda bir gecikme söz konusu oldu. Bana bugün 19 Aralık perşembe günü tam 9 gün sonra geri dönüş sağladılar. Ürünün markası Apple olduğundan Apple birkaç kişisel bilgilere de ulaşmak istediği bahanesiyle ürünü iade ya da değişim yapamadıklarını ve telefonu bana geri göndereceklerini söylediler. Sonrasında ben telefonu Apple şirketine göndereceğimi Apple konuyla alakalı bir rapor yazarak telefonu bana geri gönderecek ve ben o raporla telefonu tekrardan Trendyol'a gönderecekmişim o şekilde iade ya da değişim yapılacakmış. Bunu bana en başında ben iade talebi isteğimde söyleyebilirlerdi 15 gündür telefon bekliyorum. Telefon gibi bir konuda beni bu kadar bekletmeye hakları yok. Benden parayı aldılar ortada telefon yok. Param da çöp oldu. Bütün bu işlemlerin olması 1 ay sürecek ben bir ay telefonsuz ne yapacağım. Sıfır aldığım ürün kargo firmasının elinde oradan oraya gidiyor, Trendyol satmış olduğu kusurlu ürünün arkasında durmayıp beni mağdur etmiştir. Konuyla alakalı Şikayet var uygulamasından destek bekliyorum.

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki İphone 13 İçin Trendyol'dan Yetersiz Destek Ve İade Sorunu

Songül
01 Kasım 2025 20:10
Garanti Kapsamındaki İphone 13 İçin Trendyol'dan Yetersiz Destek Ve İade Sorunu
garanti-kapsamindaki-iphone-13-icin-trendyoldan-yetersiz-destek-ve-iade-sorunu-2.jpg

09 Aralık 2023 14:29
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2025 13:34
Kusurlu İphone13 Alışverişi: Trendyol Müşteri Desteği Hayal Kırıklığı
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
19 Aralık 2024 11:52
Trendyol'dan Aldığım İphone Kusurlu Çıktı
trendyoldan-aldigim-iphone-kusurlu-cikti-2.pdf
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 17:40
Trendyol'dan Aldığım İphone 13, İkinci El Çıktı!
Trendyol'dan Aldığım İphone 13, İkinci El Çıktı!

Trendyol Kategorileri