Melike sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Fönsan Saç Kurutma Ürünü!

18 Temmuz 2024 19:14

18 Temmuz 2024 14:23

Trendyol'dan Fönsan saç kurutma makinesi sipariş verdim fakat ürün büyük diye iade etmek istedim fakat kutuyu açtığım için geri iade almadılar mağdur oldum üzerinde Çizik var dediler videosunu çekip fonsan yetkili birimlerine gönderdim size de gönderebilirim yardımcı olursanız sevinirim

18 Temmuz 2024 14:35

Uğurlu marketin satıcısı iade kabul etmeyeceğini söylüyor bunu da ürünün üzerinde parmak izi var nereye şikayet ederseniz edin deyip mağdur ediyor

Çiçek sonuçtan hiç memnun değil

Orijinal Olduğu Söylenen Crocs Terliğin Sahte Çıkması Ve İade Sürecindeki Tutarsızlık

Çiçek
19 Nisan 15:40

24 Nisan 16:25
Yanlış Numara Ayakkabı İçin Giyilmemiş Olarak Değerlendirilen İade Reddedildi
yanlis-numara-ayakkabi-icin-giyilmemis-olarak-degerlendirilen-iade-reddedildi-4.jpg
Sultan sonuçtan memnun

yanlis-urun-gonderimi-ve-saticinin-iade-reddine-karsi-sikayet-3.jpg
yanlis-urun-gonderimi-ve-saticinin-iade-reddine-karsi-sikayet-1.jpg

Üyeliğimin Haksız İptali Ve İade Haklarımın İhlali

23 Nisan 23:53

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Motor Yağının İadesi Reddi Ve Müşteri Destek Eksikliği

24 Nisan 20:44
son-kullanma-tarihi-gecmis-motor-yaginin-iadesi-reddi-ve-musteri-destek-eksikligi-1.jpg
Tüm Trendyol İade Şikayetlerini Gör

Trendyol Kategorileri