Trendyol Express İstanbul İçi Esenyurt Merkez Dağıtım Çalışanları Kargomu Ulaştırmadı!

18 Ağustos 2023 19:26

Trendyol Express İstanbul içinden, İstanbul içine 3 gündür kargomu ulaştıramadı. Müşteri Hizmetlerini aradığımda da yanlış bayiye gönderi olduğunu, tekrar merkez dağıtıma geri gittiğini söylüyorlar. Pazar günü yavru kedimi kısırlaştırma ameliyatı yaptırdık. Ameliyatın ikinci günü internette araştırma yaparken ameliyat giysisinin olduğunu gördük ve hızlı kargo ile gelebileceği yazıyor diye düşündük. Bu yüzden sipariş verdik. Ne yazık ki, kargo süreci çok uzun sürdü ve yavrumuz sıkıntı çekti. Yemek yiyemediğini, su içemediğini ve bakıma muhtaç olduğunu gördük. Elizabet aparatının takılacağı süreç 5 gün sürdü ve hala gelmedi. Bu nedenle Trendyol Express kargodan şikayetçiyim. Mağdurum ve aparatımı bekliyorum. Hayvan severlerin duyarlı olmasını ve Trendyol çalışanlarının bu tür durumları tekrarlamamasını rica ediyorum.

Planıma Engel Olan Trendyol Express Teslim Gecikmesi

16 Ocak 16:12

Trendyol Express Teslimatı Gerçekleşmedi, Kargo Yanlış Şubeye Yönlendirildi

03 Ocak 18:47
trendyol-express-teslimati-gerceklesmedi-kargo-yanlis-subeye-yonlendirildi-2.jpg
trendyol-express-teslimati-gerceklesmedi-kargo-yanlis-subeye-yonlendirildi-1.jpg
Tüm Trendyol Express Kargo Takip Şikayetlerini Gör

Trendyol Express Kategorileri