Türk Hava Yolları Şikayet

Celalettin
26 Mayıs 2024 22:43

Ekim ayında 18 Mayıs gidiş, 26 Mayıs 12.35 Viyana dönüş biletini THY'den aldım. Bilet alırken yemek ve valiz kilogram miktarını düşünerek bilet aldım. Viyana'ya giderken THY ile uçtum, sorun yaşamadım. Dönüşte, 26 Mayıs 12.35 uçağını THY değiştirmiş ve Ajet yapmış. Dönüşte Ajet ile gelirken benden yemek parası istediler. Ben de ücretini ödediğimi, para ödemeyeceğimi söyledim. P**** adlı hostes, Ajet'te yemeklerin ücretli olduğunu söyledi. Biletimi kontrol ettiler. 'Haklısınız, siz THY olarak bileti almışsınız ama uçak değişti,' dediler. Ben de 'Bu benim sorunum değil, sizi şikayet edeceğim,' dedim. Utanmadan, 'Şikayet edin, beyefendi, şikayet edin,' dedi. Ben biletimi THY'den aldım ve ücretini ödedim. Uçağı değiştiren ben değilim. Beni başka uçağa bindirseniz bile bana aynı hizmeti vermek zorundasınız. Hem P**** adlı hostesten, hem adını alamadığım erkek hostesten, hem de işin başı olan THY yöneticilerinden şikayetçiyim. Beni mağdur eden tüm personel hakkında gereğinin yapılmasını rica ederim.

Fehmi
29 Ekim 2023 17:59
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
23 Haziran 2024 10:28

THY Kalitesini TGS Çalışanları Hiç Ediyor

Raşit
27 Mayıs 2024 04:44
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
19 Temmuz 2024 15:45