Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Mexico Uçuşu

Oğuzhan
30 Haziran 2024 04:17

Öncelikle selamlar, 15.06.24 tarihinde gece saat 01.55'te TK181 sayılı sefer ile İstanbul-Mexico City uçuşum Gözen Güvenlik sebebi ile iptal edildi. Check-in'imi yaptıktan sonra uçağa binmek için kapıların açılacağı alana geldiğimde Gözen ekibinin orada olduğunu gördüm. Türk pasaport sahiplerini sol tarafta beklettiler. Diğer insanları direkt sağ taraftan salona aldılar. Gelen çalışanlar neden gitmek istediğimizi sordular. İstanbul'da alkol sektöründe önde gelen bir firmada çalışmakta olduğumu söyledim. Jalisco'da tekila için fabrika gezim, dönüş biletim, e-vizem, 2500 $ nakit param ve otel rezervasyonum (ödemesi yapılmış) olmasına rağmen biletim iptal edildi. Sebebini sorduğumda ise karşı taraftan ret verildi denildi. Belgesini istediğimde Meksika konsolosluğundan alabileceğim söylendi. Meksika konsolosluğuna gittiğimde ise böyle bir uygulamaları olmadığı söylendi. Pasaportuma ve evraklarıma dahi bakılmadan biletimi iptal eden Gözen Güvenlik ve THY için en kısa sürede hukuki süreci başlatacağım!

Sessiz
Sessiz

Merhaba iletişim mail adresi ya da sosyal medya paylaşabilirsiniz

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
15 Mart 2024 13:26