Türk Hava Yolları Bagajımı Kaybetti

Türk Hava Yolları Bagajımı Kaybetti
Ceyda
16 Ağustos 2023 07:26

Kayseri Avustralya arası aktarmalı uçağımda bavulum kayboldu. Öncelikle uçağım 11.08.23 saat 22.20'değdi. Daha sonra Kayseri İstanbul arası uçuşum iptal olduğu için 14.08.23 tarihine bilet bulabildik. İlk olarak 22.20 Kayseri İstanbul arası olan aktarma uçağım gece 12 de kalktı İstanbul kuala Lumpur uçağım için 1 saat aktarmam vardı fakat uçak geç kalktığı için koşarak last call da binebildim. Daha sonra İstanbul kuala Lumpur uçuşunda battaniyemin olmadığını görevlilere söyledim ve kalmadığını söylediler? Yolcu sayısı belli olan bir uçuşta battaniye nasıl kalmaz? 11 saat donarak uçtum. Tamam yine Okey uçuşlarda olabilir dedim ama şimdi de indiğim melbourne havalimanında valizim yok. Görevliler son yaptığım malaysia airlines a Türk hava yollarının valizimi yüklemediğini ve İstanbul'da kaldığını söylüyorlar. Ben buraya tatil için geldim ve valizim kayıp sizi tercih ettiğim için o kadar pişmanım ki. Bir an önce bu sorunumun çözülmesini istiyorum.

Türk Hava Yolları'nda Öğretmen İndirimi Uygulanmadığı İçin Fiyat Artışı Ve Yakıt Vergisi Sorunu

Ercan
21 Şubat 16:48
turk-hava-yollarinda-ogretmen-indirimi-uygulanmadigi-icin-fiyat-artisi-ve-yakit-vergisi-sorunu-1.jpg
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Öğrenci İndirimi Uygulanmadı, Yanlış Yönlendirme Nedeniyle Bilet Fiyatı Arttı

27 Mart 09:43

Nur
19 Kasım 2025 09:41
Soyadındaki Harf Hatası Nedeniyle Uçağa Alınmama Ve Çifte Ücret Mağduriyeti
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuşa Zamanında Gelmemize Rağmen Uçağa Alınmadık, Bilet Ücretimizin İadesini Talep Ediyoruz!

Sefa
10 Eylül 2025 04:23