Türk Hava Yolları Bagaj Teslimatı

Onur
09 Kasım 2023 12:57

05.11.2023 tarihinde Türk Hava Yolları ile Antalya havalimanından İstanbul aktarmalı Londra heathrow uçuşum öncelikle rötar yaptı daha sonra Londra Heathrow Havalimanında 05.11.2023 tarihinde teslim edilmesi gereken bavulumu 09.11.2023 tarihinde kendi çabam ile yine Londra Heathrow havalimanından kendim teslim alabildim. Londra ya iş görüşmeleri yapamaya gitmiştim ve ticari anlaşmalar yapmak için tüm sunum notlarım, dokümanlarım bavulumdaydı. Türk Hava yollarının sayesinde! Hiçbir görüşmemi yapamadım ve hem çalıştığım kurumu hem de kendi kariyerimi zarara uğrattım. En acınası durum ise dünya devi olan bu şirketin destek hattına telefon numaramı, Email adresimi bırakmama rağmen benimle hiçbir iletişime geçmemesi oldu. Ancak kendi çabalarım ile ayrılacağım gün bavulumu Londra da bulabildim ve geri dönüş uçağıma saatler kala havalimanından kendim teslim alabildim. 4 gün boyunca toplantılarımı belki bavulum kaldığım otele teslim edilir düşüncesi ile erteledim ama teslim edilmedi. Uğradığım maddi ve manevi zararın nasıl karşılayacaklar çok merak ediyorum.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
12 Şubat 2025 17:35

Fatih
29 Ağustos 2023 00:55
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Ege
10 Ekim 2023 12:54

Berkay
05 Eylül 2023 11:44
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
27 Ağustos 2023 15:38