THY Yine Üzdün Bizi

Meltem
27 Temmuz 2023 18:49

THY'yi bir daha kullanmamaya söz vermiştim en son yaşadığım kayıp bagaj hadisesinden sonra, bilmeden alt markası olan Anadolu Jet'ten mağdur oldum. Bu sabah saat 2:40'ta Kuveyt İstanbul Sabiha İzmir seferi için bilet almıştım. Kuveyt'te oturma iznim yok. İş için gitmiştim. Öncelikle uçak 3 saat rötar yaptı. Daha sonra uçak kalktı ve 1 saat sonra teknik arıza nedeniyle geri döndü. Yere indiğimizde 2 saat boyunca kimse gelip bize bilgi vermedi. Daha sonra gelen kişi Arapça bilgi verdi. Call center hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ve durumdan kimsenin haberi dahi yok. Komik olan bana gidip bilet satış ofisiyle görüşmemi söylüyorlar. Arkadaş benim vizem mi var tekrardan ülkeye girip satış ofisiyle görüşelim. Sonra online vizeye başvurdum, 1 saat sonra onay alıp Türk Hava Yolları yetkilileriyle görüştüm. Bana saat 12 İstanbul uçağına yer verdiler ancak İzmir aktarması için 6 saat beklemem gerekecekmiş. İstanbul'a gelip, bilet ofisine gittim, transfer deske gittim. Hiçbir şekilde öncelik verilmiyor. 16 saattir perişan olmama rağmen. Şu çok net ve açık. Öyle internette gezen sıralamayla, İstanbul'un jeopolitik öneminden dolayı uçurduğun yolcuyla olmuyor. Hizmetle oluyor Başarı. Türk Havayolları her şey güzelken güzelsin, her şey gerçekken başarısızsın. Üzdün beni.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
02 Eylül 2023 09:11
Anadolu Jet Ve Türk Hava Yolları El Ele Verdikleri Zarar
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
18 Haziran 2023 19:51
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
21 Ağustos 2023 17:00
THY -hasarlı Valiz Geri Dönmüyor
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
15 Ekim 2023 23:13
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
22 Mart 2024 00:51