Eli sonuçtan hiç memnun değil

THY Ve Elit Plus Tam Bir Hayal Kırıklığı

Eli
13 Şubat 2024 22:06

Elit Plus üyesiyim. Son uçuşum sırasında Business Class Airbus ile İstanbul'dan Los Angeles'a uçtum 10 Şubat tarihinde. 4K koltuğum çalışmadı ve dik pozisyonda kaldı. Konuyu THY'a bildirdim ve sadece 20 bin mil ekleyerek geçiştirdiler. Senede 5-6 defa bu uçuşu THY ile yapmama rağmen böyle bir muamele görmem büyük haksızlık. Bu kadar yüksek fiyatla alınan bir bilet ve bc'de yatmadan seyahat eden koltuğunu doğru dürüst kullanamayan 13 saat boyunca eziyet çeken bir bc yolcusuna yapılan bu muameleden utanmalılar. THY'nin 787 uçaklarında da sürekli son uçuşlarda sorunlar var. Bir önceki uçuşumda da koltuk kolunu indiremediğimden uyurken yerim çok dardı. Kabin ekibi bir çok koltukta bu sorunun olduğunu söyledi. Daha önceki uçuşumda da TV ekranı hiç çalışmadı ve bana sadece 7500 puan verdiler. Bir önceki uçuşta da internet hiç çalışmadı onda da hiç puan vermediler. Şimdiye kadar bir dafa puanlarımla bilet aldım onda da tek yon için 200 bin puan aldılar benden. Simdi verdikleri sadaka gibi puanlar son birkaç senedir THY'ye harcadığım yüz bin doların üzerindeki paraya yazık dedirtiyor bana.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Kabin Yükseltme Sistemi Müşterileri Mağdur Ediyor

Hüseyin
13 Nisan 2025 11:05

Denizcan
21 Temmuz 2024 22:47
Aybars sonuçtan hiç memnun değil

Aybars
20 Kasım 2023 12:04
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
19 Haziran 2023 18:21