Stanley sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçağa Binmeyi Reddetmek

Stanley
23 Eylül 2023 16:43

22.09.2023 Cuma günü saat 20.15'te Ankara'dan Ordu'ya uçak bileti aldım ve bir saat önce bilette belirtilen kapıda bekledik. 304 numaralı kapının önünde çalışan çalışana Ordu'ya gitmenin doğru olup olmadığını sordum, evet dedi, bekledik, biniş saati geçmesine rağmen ekranda Ordu yazmıyordu, ben de yan odaya geçtim. Kapı olarak bilette yazan kapıya değil, yanındaki kapıya değiştirildiğini biliyordum ve uçağa binmem için 20 dakikam kaldı, ama onlar bize reddedildi. Kapının önünde, biletin üzerinde yazanın hemen yanında oturmamıza rağmen kimse bizi çağırmadı veya biletin üzerinde yazan acil iletişim numarasını aramadı. Kapıyı kontrol etmememizin bizim hatamız olduğunu söylediler ve kalkışa 20 dakika kalmasına rağmen herhangi bir yardımda bulunmadılar. Bir sonraki uçuş için yeni bilet alıp Ordu'ya gelebildik. Bir sonraki uçuş kalkıştan 5 dakika önce uçağa bindi. Ama bizi neden öndeki uçağa bindirmediklerini anlayamadım. Ordu'dan Ankara'ya ücretsiz dönüş uçak bileti (ücretsiz) tazminatı almayı rica ediyorum.

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
24 Haziran 2023 23:37
THY Mağduriyeti Ücretimin İade Edilmemesi
THY Mağduriyeti Ücretimin İade Edilmemesi

Yahya
31 Aralık 2024 15:10
Beste sonuçtan hiç memnun değil

Beste
14 Ağustos 2023 13:43