THY Seyahat Çeki İle Bilet Alamama Yanlış Bilgilendirme Yapılması

Ugur
30 Haziran 2024 10:12

THY'den almış olduğum biletler sağlık sorunum sonucu değiştirme talebinde bulundum ve karşılığında seyahat çeki olarak kullanabileceğim söylendi. Bununla ilgili müşteri hizmetlerini arayarak yeni bilet oluşturdular eşim ve benim için fakat oğlumun bileti oluşturulmadı. Sürekli ödeme ekranı geldiğinde iptal oldu. Başka temsilciye aktarıldı ya da yaklaşık 47 dakikalık görüşmeler sürekli başka temsilciler ile yarım saatte bir tekrar arayın dediler ve bu dün saat 14:00 ile gece 03:00'a kadar böyle sürdü. Sonuç alamadım. Oğlumun bilet fiyatı da ilk talebim ile şimdi arası arttı. Görüştüğüm 15'in üzerindeki müşteri temsilcileri farklı cevaplar verdi. 2 tanesi satış ofisine gitmelisiniz dedi ki bununla saat 02:00'dan sonra görüştüklerim. Diğerleri onunla alakası yok dediler. Konuşmaları kontrol edebilirler. Mağdur edildim ve edilmeye de devam ediyorum. Aynı uçağa eşim ve benim biletleme işlemim yapıldı. Oğlumunki olmuyor ve fiyatta yükseliyor benim bir suçum olmamasına rağmen. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Yalın sonuçtan memnun değil

Yalın