Levent sonuçtan hiç memnun değil

THY Müşteri İlişkilerine Yazıp Da Olumlu Cevap Alan Var Mı?

Levent
17 Mart 2024 17:15

THY'den İtalya'ya gidiş, Amsterdam'dan dönüş bileti aldım. Bir ay sonra e-posta ve mesaj yoluyla uçuş saatimde değişiklik olduğu bilgisi iletildi. İsterseniz iptal edebilir ya da ücretsiz değişiklik yapabilirsiniz denildi. Telefonla arayıp ne zamana kadar geçerli olduğunu sordum, telefonda süre belirtilmemiş, son güne kadar kullanabileceğim bilgisi verildi. İki gün önce aradım, uçuşuma daha on gün varken değişiklik yapmak istediğimi belirttim, ancak böyle bir hakkım olmadığı söylendi. Müşteri hizmetlerine e-posta göndererek gelen mesajları ve e-postaları ilettim, telefon görüşmesinin tarih bilgisini verdim. Durumu dinleyip acil çözüm bulmalarını istedim. Bugün gelen yanıtta, bilet iptali veya değişiklik işlemlerinin ancak satın alınan biletin ücret koşullarına göre yapılabileceği belirtildi. Ücret koşulları, biletin esnek, kısıtlı veya promosyon sınıf olmasına göre değişiyor. Gelecek uçuşlarda benzer bir sorun yaşamamak için rezervasyon aşamasında biletin sağlayacağı hakları dikkatle incelemeniz öneriliyor. Bu durum karşısında şaşkınlığımı gizleyemiyorum, zira anlattıklarım ile alakasız otomatik bir cevap almış gibi hissediyorum. 2023 Temmuz'unda Amerika'ya yapacağım uçuşla ilgili bir sorun yaşamış ve yine olumsuz bir yanıt almıştım. 100.000 TL zarara uğratıldım. Bu şekilde Türkiye'nin en iyi markası olunamaz. Sayın Kotil'in zamanında böyle şeyler yaşanmazdı ve gerçek müşteri memnuniyeti sağlanırdı.

Büşra
09 Mayıs 2024 13:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Ekim 2023 13:24
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
15 Haziran 2023 17:13

Dilek
12 Kasım 2023 21:09
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tarihe Alınan Bilet İçin Çözüm Bulunamaması

Fadime