THY Miles&Smiles Üyelik İptali

22 Aralık 2023 12:44

Türk Hava Yolları'nın 24 Kasım 09:30 (Bilet No: 235 2145 4338 66/2) tarihindeki Dubai uçuşu sonrasında Miles&Smiles üyeliğimin iptal edildiğini fark ettim. Hemen havalimanındaki ofise THY üyelik işlemleri için başvurdum. Oradaki çalışanlar, THY'nin internet sitesinden geri bildirim oluşturmamı istediler. 24 Kasım'dan bu yana sayısız geri bildirim oluşturmama rağmen, hiçbir açıklayıcı geri dönüş alamadım. Sürekli olarak yaptığım işlemlerin Miles&Smiles kural ve koşullarına uygun olmadığını tespit ettiklerini, bu sebeple üyeliğimin iptal edildiğini belirtiyorlar. Ben de haklı olarak, THY'nin uzun yıllardır ve sürekli müşterisi olarak hangi kuralı ihlal ettiğimi öğrenmek istiyorum; ancak asla bir açıklama yapılmıyor. Her geri bildirime otomatik e-postalar gönderiliyor. Benim aktif olarak kullandığım bir kredi kartım var ve yaptığım harcamalardan ötürü biriktirdiğim millerim vardı. Üyeliğimin iptaliyle birlikte millerim de yok oldu. Bir açıklama ve bir sebep sunulmasını bekliyorum. Üyelik kuralları dışında bir işlem yapmadığımı düşünüyorum. Haksız yere üyeliğimin kapatıldığını ve bu durumu açıklayacak, konuşup izah edecek bir muhatap bulamıyorum. Üyeliğimin acilen geri verilmesini talep ediyorum.

profile profile

Alp

Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim. Kapatılma sebebi neydi tam olarak belirttiler mi?

Alp

Merhaba, aynı konudan ben de muzdaripim. Bir sonuca varabildiniz mi?

Ümmügül

Evet dava açtık ve kazandık üyeliğimi tekrar aktif ettiler

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
11 Temmuz 2023 11:22