THY Mağduriyeti Artık Çok Fazla Oluyor

Ece
02 Haziran 2024 20:35

Türk Hava Yolları ile 2 Haziran tarihinde Malaga'dan dönüş uçağımızda önce 1 saat 15 dakika rötar olduğunu gördük. Uçağın yeni saatinde kalkmasına 1 buçuk saat kala, ekranlarda bir anda 'son çağrı' uyarısı olduğunu gördük. Ciğerlerimiz patlayana kadar, kalkmasına tam bir buçuk saat olan uçağa 'yetişmek' için havaalanının bir ucundan diğerine koştuk. Kalp krizi geçirerek kapıya ulaştığımızda herkesin daha dışarıda olduğunu, uçağa insan alımına yeni başlandığını gördük. Resmi de ekliyorum. Şimdi siz bu durumu nasıl açıklıyorsunuz? Son çağrı nedir onu mu bilmiyorsunuz yoksa bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Son çağrı uyarısının üzerinden yarım saat geçmiş, hala insanlar gelmeye devam ediyor. Son zamanlardaki kalite düşüşünün zaten farkındaydık ancak bu durumdan şikayetçiyiz. Her portalda da şikayetçi olmaya devam edeceğiz. Bu yapılan durumu hiç unutmayacak ve tüm yakınlarımızın ve akrabalarımızın mümkün olduğunca Türk Hava Yolları ile uçmaması için bu yaşanılan saygısızlığı ve amatörlüğü sürekli anlatacağız. Nasıl bir şirket, müşterisini bu şekilde mağdur eder, bu şekilde panik ve aceleden kalp krizinin yakınına getirir? Şikayetçiyim, şikayetime doğru düzgün bir yanıt alana kadar da hakkımı arayacağım.

Hilal
13 Temmuz 2024 08:40
Türk Hava Yolları Mağdur Ediyor
Özle sonuçtan hiç memnun değil

Özle
07 Temmuz 2025 13:02

Mukaddes
25 Temmuz 2023 17:36
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
06 Eylül 2024 18:00
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
23 Ağustos 2023 13:10