Ozge sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 08:13

Thy2459 sabah 08:35 uçağına evcil hayvanımızı taşımak istedik. 23-30-40 ebatlarındaki kafes ölçüsünü girdik bilet alırken. Uçuş günü kontuara geldiğimizde evcil hayvanların kabininin uygun olmadığını şeffaf ve yumuşak yüzey olması gerektiğini ve bizi uçağa alamayacaklarını söylediler. Etrafta uygun ölçüde çanta alabileceğimiz bir yer olmaması da ayrı bir saçmalık. Bizi son dakika bu kadar zor durumda bıraktıkları için THY den şikayetçiyim.

21 Temmuz 2024 08:26

Uçuş yaklaşırken haber üstüne satin alabileceğimiz çantayı satan biri, seyyar satıcı gibi biri. Bu ücretin de iadesini talep ediyorum. THY'den bizi bu duruma düşürdüğü için bir daha bilet almayacağım.

21 Temmuz 2024 08:28
THY Evcil Hayvan Taşımada Sorumsuzluk

Ekte çantanın biz talep etmeden konulduğu dolabı ve çantanın kendisini bulabilirsiniz.

21 Temmuz 2024 10:01
THY Evcil Hayvan Taşımada Sorumsuzluk

Bize aldırdıkları çantaya daha sonra bu etiketi yapistirdilar. Bizim aslında bir canta almaya ihtiyacımızın olmadığının  bir başka kanıtı.

Evrim
Evrim

Petc için çantanın şeffaf olması veya olmamasının uçuşla nasıl bir bağlantısı varmış? Ayrıca sattıkları çantada köpek nasıl hava alacakmış? Madem öyle THY kendi sayfasında örnek taşıma çantası görselleri de eklesin de öğrenelim.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
04 Şubat 2024 04:48

Gulichka
30 Temmuz 2024 07:57
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

THY Yanlış Bilgi Nedeniyle Evcil Hayvanım Uçağa Alınmadı!

Kübra
12 Haziran 2025 22:15