THY Ekstra Bagaj Hakkı Problemi

Merthan
15 Aralık 2023 21:17

Türk Hava Yolları'ndan biletimi alırken 150 TL karşılığında 3 kg bagaj hakkı satın aldım. Uçuş, havaalanında gerçekleşecek olan pist çalışmasından dolayı iptal oldu. THY tarafından bilgilendirildim ve değişiklik hakkım olduğunu öğrendim. THY web sitesinden farklı bir tarih seçerek biletimi değiştirdim. Bu değişikliği yaparken, biletimi hiçbir değişiklik yapmadan ve 3 kg bagaj hakkımı koruyarak farklı bir tarihte uçmak üzere değiştirdim. Ancak havaalanına gittiğimde, 3 kg için hiçbir ücret ödemesi yapmamışım gibi davranıldı ve 550 TL ekstra ödeme yapmak durumunda kaldım. Tüm maillerde ekstra ödediğim 3 kg farkının bir karşılığı olması gerektiğini düşünerek ve daha sonra bu ödemeyi zaten yaptığımı belgelendire bileceğime güvenerek bu tutarı ayrıca ödedim. Türk Hava Yolları'na 150 TL'lik bir ödeme yaptım ve bu hizmetin karşılığını almadım. Bunun yanı sıra 550 TL ekstra ödeme yapmaya zorlandım. Bu da yetmezmiş gibi müşteri hizmetlerinden h*** Hanım'ın telefonda azarlamasına maruz kaldım. Bu problemleri yaşamamak için THY'yi tercih ediyordum. Diğer havayolu şirketleri ile THY arasındaki fiyat farkını bu problemleri yaşamamak için ödüyordum. Babamdan bile henüz duymadığım bir desibelde konuşan h*** Hanım yüzünden ekstra para ödeyip mağdur durumda bırakıldım. Eğer ekstra bagaj hakkı havaalanından sizin için daha karlı oluyorsa, bilet satarken 'Ekstra bagaj hakkı ister misiniz? ' diye sormayın. Hakkımı arayabilmek için hafta sonu iki saat telefonda derdimi anlatmaya çalıştım. Haksız yere alınan 550 TL'lik ödemenin iadesini talep ediyorum. Eğer ülkenin en büyük şirketi bu şekilde davranıyorsa, vay halimize.

Eti sonuçtan hiç memnun değil

Eti
03 Aralık 2023 22:09
THY Ödenmiş Bagaj Hakkını Tekrar Ödeyip, Ödediğim Parayı Geri Alamamak!
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
02 Ekim 2023 07:40
THY Mağduriyetimin Bir An Önce Giderilmesi Ve Zararımın Karşılanması İstiyorum

Büşra
09 Mayıs 2024 13:05
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Erman
21 Nisan 2024 09:32
THY&THY Müşteri Hizmetleri Ve Şikayet Geri Bildirim Mağduriyeti
THY&THY Müşteri Hizmetleri Ve Şikayet Geri Bildirim Mağduriyeti
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
24 Mayıs 2024 17:04