Emriye sonuçtan memnun değil

THY Dönüş Biletimin Yanması

Emriye
03 Ekim 2023 21:06

Ben birkaç ay öncesinden bilet almıştım ağustos ayında İstanbul'a uçmak için ama sonra karar değiştirdim daha erken uçmaya karar verdim. Biletimi yakmadan önce Türk Hava Yolları'nı aradım ve sordum ki benim asıl gidiş ve dönüş biletim var ağustos ayı için ama daha erken uçmak istiyorum. Gidiş biletimi yakıp yeni gidiş bileti alsam dönüş biletimde yanar mı diye sordum onlarda bana dedi ki sorun olmaz dönüş biletiniz yanmaz tek gidiş biletiniz yanar diye söyledi. Bize ondan sonra öyle söylendiği İçin uçuş bileti aldım İstanbul'a uçtum Almanya'ya dönerken biletim yandı söylendi çünkü giderken gitmedim için yeni bilet almak sorunda kaldım ve bunun haksızlık olduğunu bilmenizi isterim ve ödedim paramı geri istiyorum. Emriye d**.

Yanan Ticket numaram: 2359240579287 aldım yeni biletin Ticket numarası: 2352199691458. Orada benimle ilgilenen beyin ismi c** ö**. 4 numara ofis. 412 euro ödendi dönüş tekrardan bilet alındı için.

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
21 Haziran 2023 16:48

Murat
17 Haziran 2023 15:18
Zaman sonucu yetersiz buldu

Zaman
23 Nisan 2024 16:39
Türk Hava Yolları Mağdur Etti.
Türk Hava Yolları Mağdur Etti.
turk-hava-yollari-magdur-etti-3.pdf
turk-hava-yollari-magdur-etti-1.pdf

Aziz
23 Ağustos 2024 16:33
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Gidiş Uçuşu Nedeniyle Dönüş Biletimin İptal Edilip Tekrar Satılması

Ercan
23 Mayıs 2025 16:09