Can sonuçtan hiç memnun değil

THY Business Bilet Alıp Standart Uçmayı Bir Sizde Gördüm

Can
13 Nisan 2024 21:18

13 Nisan saat 15:00'da İzmir'den kalkıp İstanbul'a gidecek olan uçak için business sınıfı bilet aldım. Ancak bize tahsis edilen koltuk, bildiğimiz standart koltuktu. Üç koltuğun arasındaki (orta koltuğa) yemek masası yerleştirilmiş ve diğer iki koltuğu 'işte size business koltuk' diyerek sunmuşsunuz. En önemlisi, yemek servisi başladığında, personelinizin yavaşlığı nedeniyle sadece kabinin orta kısmına kadar servis yapabildi. Kabinin yarısı yemek yerken, diğer yarısı sadece kaşık sesi dinlemek zorunda kaldı ve o an karnım açtı. Tepki gösterdiğimizde ise personeliniz güler yüzle ancak alaycı bir tavırla 'işimizi öğretmeyin' gibi ifadelerle karşılık verdi. Bu, kabul edilemez bir deneyimdi. Ben 6000 TL ödeyerek business sınıfı konforunda seyahat etmek istedim; ancak standart bir uçuş deneyimi yaşadım. Ne yemek ne içecek ne de düzgün bir oturma alanı sunuldu. Sadece ben değil, birçok yolcu aynı uçuşla ilgili şikayetlerde bulunacak. Lütfen mağduriyetimi nasıl çözüyorsanız çözün.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
21 Haziran 2024 20:57

Hülya
23 Haziran 2024 12:01
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
04 Ağustos 2025 23:38

Baran
29 Mart 2024 15:32

Uçuş Kapısında Yetersiz Bilgilendirme Ve Personel İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

22 Temmuz 2025 17:49
THY Kategorileri