Umut sonuçtan hiç memnun değil

THY Biletleme Ve Çağrı Merkezi Personeli Problemi

Umut
30 Mayıs 2024 20:31

Bugün, THY web sitesi üzerinden kendim, eşim ve 3 yaşındaki çocuğum için yurt dışına gidiş dönüş bileti almaya çalıştım. Kendim ve eşim için 8 kg + 23 kg'lik paketi, çocuğum için de sadece 8 kg'lik paketi almak istedim. Web sitesi buna izin vermeyince çağrı merkezini aradım ve nasıl yapılacağını sordum. Çağrı merkezi personeli bana "Önce kendim ve eşim için bilet almamı, bunu tamamladıktan sonra çocuğum için almamı söyledi" Başka bir yol olup olmadığını sordum; "Başka bir yolu yok" dedi. "Peki" dedim. Ve önce yetişkinler için bilet aldım, sonra da çocuğum için almaya çalıştım. Ancak çocuk için bilet almaya çalıştığımda site sürekli hata veriyordu. Tekrar çağrı merkezini aradım. Bu sefer karşıma çıkan personel "A-a! Size böyle mi söylendi, çocuk için bilet alamazsınız ki! " dedi.
-"e ben ne yapacağım şimdi? "
-"Geri bildirim formu dolduracaksınız"
-"Başka yolu yok mu? "
-"Yok"
-"Peki o zaman"
Geri bildirim formu doldurduk. Sonra beni geri bildirim için başka birine bağladı. Karşıma çıkan personelin dediği "7 güne kadar sürebilir bu işin çözülmesi."
El insaf! Yahu altı üstü 3 tane bilet alacağım ya!
Dedim
-"Güzel kardeşim bu işin başka yolu yok mu"
Bir 5 dakika da bu personele derdimi anlatmaya çalıştıktan sonra dedi ki :
-"Web sitesinden alamıyorsunuz ama çağrı merkezinden alabilirsiniz"
-"e niye daha önce bir Allah'ın kulu söylemedi? "
Ama bu arkadaş yapamıyormuş, beni başkasına bağladı.
O personel de bana telefonda bilet aldırırken fiyat sitedekinden çok çok daha fazla bir hale geldi. Neyse artık, alacağız başka çaremiz yok. Ama tam işin sonuna gelmişken ses kesildi.
-"Alo! Alo! "
Cevap yok.
Bir daha aradım. Bir başka personel çıktı karşıma. Bu personel de bizim uçuşlardan dönüşü bulamadı. Bulamayınca bilet de alamıyoruz. Sisteminde problem varmış.
Logout oldu, Login oldu (Burada yazdığım kadar hızlı da olmuyor ha! Her yazdığım cümle 5 dakika)
Neyse buldu uçuşu. Benim ve eşimin bilet bilgileri de dahil, tüm bilgilerimizi aldı. Bileti alacağız derken :
-"Ben ödeme alamıyorum."
-"Niye? "
-"Rezervasyon yapabiliyorum ama ödeme için sizi başkası arayacak."
-"Fesüphanallah! "
Yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz.
2 saat sonra biri aradı:
-"Bilet numaranızı alabilir miyim."
-"Peki"
-"Tamam, sizi arayacağız."
-"Nasıl? Siz beni sadece bilet numaramı almak için mi aradınız? "
-"Evet."
-"Allahım sen sabır ver yarabbi."
Halen çocuğuma bilet alamadım.
THY, Lütfen beni arayın ve problemi çözün!

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
22 Ağustos 2023 16:02

THY Çağrı Merkezi Hizmet Bedeli Tezgahı

Ogün
16 Mayıs 2024 01:02

Ahmet
05 Kasım 2023 16:31
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

Gazi
29 Temmuz 2024 12:48
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
28 Haziran 2024 23:28