Teknosa'da Servis Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar Ve Zaman Kaybı

Sevcan
26 Kasım 2024 22:14

Teknosa.com üzerinden aldığım Roidmi marka robot süpürgem arızalandığı için 23 Ekim'de Mall Of İstanbul Teknosa mağazasına teslim ettim. Ancak bu süreçte birçok sıkıntı yaşadım:

Ürünü Teknosa’dan satın aldığımı ispatlamak zorunda kaldım, çünkü teknosa.com Pazaryeri mantığında çalıştığı için başka bir satıcı üzerinden gönderilmiş. Fatura peşinde koştum ve mağaza yetkilisini ikna etmek için uğraştım.

Servis süreci başladıktan sonra düzgün bir bilgi alamadım. 21 Kasım’da ürünün tamirinin tamamlandığına dair bir SMS aldım ve ürünü teslim almaya gittim.

Ancak eve gelip kontrol ettiğimde hiçbir işlem yapılmadığını gördüm. Ürün aynı sorun ve aynı sesle geri gönderilmiş.

Bu süreçte ciddi zaman kaybı yaşadım. 1 ay boyunca servisten bilgi almakta zorlandım ve sonuçta hiçbir çözüm elde edemedim.

Ek olarak, ürünün sorununu gösteren bir videoyu paylaşıyorum. Süreçlere hakim, yaşadıklarımı açıklayabilecek ve mağduriyetimi çözmek için alternatifler sunabilecek bir müşteri temsilcisiyle iletişime geçmek istiyorum.

Lütfen bu mağduriyetimi acilen çözün ve müşteriyi bu kadar yoran bir sürecin tekrar yaşanmaması için gereken adımları atın.

Teşekkürler

27 Kasım 2024 08:34 (Şikayetten 10 saat sonra)

İrfan sonucu yetersiz buldu

İrfan
18 Aralık 2024 14:22
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Atalay
22 Ocak 2025 14:55
Uygur sonuçtan hiç memnun değil

Uygur
21 Nisan 2024 19:46
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa'dan Aldığım Robot Süpürge Bir Haftadır Teslim Edilmedi

Engin
02 Haziran 2025 16:10
Yasemin sonuçtan memnun

Yasemin
07 Haziran 2024 20:37
"Viaport marin AVM Adnan bey yardımcı olmaya çalıştı bu anlamda sorunum giderildi fakat yaşadığım süreç iletişim açısından geliştirilmelidir. Teşekkürler..."
Teknosa Kategorileri