Mesut sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 21:37

Ağustos 2024'e kadar garantisi olan PS5 kolum, yaklaşık bir saatlik oyun süresi civarında, videoda olduğu gibi motorundan gelen sesler çıkarmaya başladı. Ayın 13'ünde Teknosa teknik servisine bıraktık. İki hafta sonra hiçbir işlem yapılmadan bekletildi ve iki haftanın sonunda teslim edildi. Ürüne hiçbir işlem yapılmamış olmasının yanı sıra, orijinal PS5 kol koruyucu ambalajını bile geri vermediler; poşet, lastik ve kağıda sararak verdiler. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır, aklım almıyor. Hem arızalı ürüne bakmıyorlar hem de verdiğim koruyucu ambalajı bile geri iade etmiyorlar. O kadar para verip, güvenilir bir mağaza ve marka olduğu için tercih ettiğim halde, yılda ancak bir kez karşılaştığım bir sorunla bu şekilde başa çıkılmaktadır. Ürünü teslim ettiğim ve aldığım kamera görüntülerinden de görebileceğiniz üzere, ambalajlı ve korunaklı bir şekilde teslim etmiştim. Aldığım şekilde, gazete kağıdına sarılmış ve iki hafta bekletilmiş olarak geri yollandı. Bu konuda sizden yardım ve anlayış bekliyorum; aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım.

05 Mart 2024 19:15

PlayStation 5 Kol Arızası 2 Hafta Hiçbir İşlem Yapılmadığına dahil şikayet açmıştım. Teknosa'dan beni arayıp sizinle ilgilenecekler teknik ekip size dönecektir diye pazar günü bilgi verdiler fakat 2 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Akıl alacak gibi değil verdiğim ürün tamir görmemiş, sağ grip de çizik var - orijinal ps5 paketindeki ambalajı ile vermeme rağmen bilgi formu kağıdına bildiğiniz pazar lastiği ile döner yapar gibi sarıp vermişler ek olarak da arkasındaki seri numara ile konsolum seri numarası uyuşmuyor bu kolun bana ait olduğuna bile inanmıyorum. Eğer gerekli adımlar atılmazsa Tüketici Mahkemesi'ne gideceğimi bilmenizi isterim. Kullandığım ürün Teknosa mağazasından birebir alınmış horizon kutulu ps5 ürünüdür ithalatçı değildir ürün 2022 yapımı kol üretim tarihi 2021 seri numarası farklı sizden yardımcı olmanızı istiyorum.

Ürünüm sorunu motorundan belli kullanım sonrası ses çıkması bu şikayet konusunda belirttim.

Aşağıya atacağım resimdeki ise müşterinin ürününe verdiğiniz değeri gösteriyor.

Ek
05 Mart 2024 19:15

Aşağıya atacağım resimdeki ise müşterinin ürününe verdiğiniz değeri gösteriyor.

03 Mart 2024 21:42 (Şikayetten 5 dakika sonra)
03 Mart 2024 22:01

Verdikleri koldaki seri numarası ile gönderdiğim koldaki ve ps5 seri numarasıda uyuşmuyor alt tarafı yardım istedim başıma gelmeyen kalmadı

12 Mart 2024 18:33

10 gün oldu hala çözüme ulaşmadı arayan soranda yok bu işin sonu mahkemeye gitmek belli oldu.

Teknosa Ve Bilkom'un İletişimsizliği Mağdur Ediyor

Teknosa Teknik Servis'te Uzayan Bekleyiş
Gülşah sonucu yetersiz buldu

Gülşah
15 Aralık 2023 16:39
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
17 Kasım 2024 13:16