Teknosa Mobil Telefon Arıza Şikayeti

27 Eylül 2023 15:40652

Yaklaşık 2 3 gün önce Teknosa mobil uygulamasından iPhone 11 Pro yenilenmiş ürün aldım, ürün elime ulaştı fakat kamera arızalıydı, lütfen telefonları kargolamadan önce kontrol ediniz. Ayrıca eski telefonum bozulduğu için iade süresinde mağdur oluyorum.

27 Eylül 2023 15:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Teknosa’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizin çözümlenmesi için gerekli incelemelerimizi yapmaya başladık. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. İyi günler dileriz. Teknosa

27 Eylül 2023 16:00

Önemli olan sorun çözmek değil. Sorunu yaratmamak

27 Eylül 2023 16:02

23.09.2023 tarihinden beri size güvendiğimden dolayı telefon kullanamıyorum. En kısa zamanda para iadesi yapılmasını arz ediyorum

Teknosa Ve UPS Türkiye Sorumsuzluğu Arızalı Cihaz İade Edemiyorum

Aleyna
Aleyna
Teknosa
21 Aralık 2023 12:325.204

Teknosa'dan aldığım iPhone 11 Pro yenilenmiş cihaz, bozuk olduğu için iade talebinde bulundum. Cihaz 15 Aralık'ta elime ...

Teknosa'dan Alınan Yenilenmiş İphone 11'de Kamera Sorunları Ve İletişim Eksikliği

Ceren
Ceren
Teknosa
27 Aralık 2024 22:14350

Aralık ayında Teknosa'dan almış olduğum yenilenmiş 1 yıl garantisi olan iPhone 11 in ilk haftasında arka kamerasında siy...

Bozuk Gelen İphone İçin İade Reddi Mağduriyeti

Akif
20 Ağustos 2025 03:304.922

Ben iPhone 12 Pro 128 GB yenilenmiş bir telefon aldım. Teknosa üzerinden HB...

1 Destek

Kerem
Teknosa Sistemli Yıpratma

Teknosa SistemliYıpratma

Gülümser
Teknosa'nın Kusurlu Ürünü İade Almaması!

Teknosa'nınKusurlu Ürünü İade Almaması!

Gamze
Teknosa Roborock S8 Pro Ana Tekerlek Sıkışması Hatası!

Teknosa RoborockS8 Pro Ana Tekerlek Sıkışması Hatası!

Hacı
Teknosa Çalışmayan Dikey Süpürge