Sinem sonuçtan çok memnun

Teknosa Garanti Süresi Devam Ettiği Halde İlgilenmedi.

27 Ekim 2023 22:13
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“Sonuçtan memnun değilim. Sadece bizimle iletişime geçen müşteri temsilcisi çok açıklayıcı davrandı.”

Kardeşime Teknosa'dan akıllı saat aldık. Garanti süresi hala devam ediyor. Akıllı saati Bursa Carrefour alışveriş merkezindeki Teknosa'nın şubesine götürdükten. Oradaki şube bize Bursa Zafer Plaza alışveriş merkezindeki Teknosa şubesine yönlendirdi. Burada yetkililer saati açıp oksitlenme olduğunu söyledi. Bize de bu oksitlenmeyi göstermeye çalıştılar. Ancak biz göremedik. Bizden nakit 1200 TL'yi hemen istediler. Devamında da 1200 TL civarında tutarın bu aya mahsus olduğu belirttiler. Garantiniz olsa da garanti kapsamından faydalanamazsınız dediler. Anladığımız kadarıyla garantiden faydalanmamızı istemediler. Bizi mağdur ettiler. Saatin garanti kapsamından faydalanamazsınız talep ediyorum. Ek olarak şunu da belirtmek isterim. Zafer Plaza daki Teknosa şubesine ki çalışanları akıllı saatin tamamen bozulması şartıyla garantiden faydalanılabileceğini belirttiler. İlla ki isteyerek ve bilerek bozmamız mı gerekli. Bu konuyla ilgilenmenizi rica ederim.

27 Ekim 2023 22:18 (Şikayetten 4 dakika sonra)
31 Ekim 2023 14:58
31 Ekim 2023 15:07

Abdullah
01 Mart 2024 09:48
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 19:08
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
04 Temmuz 2023 20:27
Teknosa Bursa Carrefour Dan Alına Cep Telefonu
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Garanti Verdiği Ürüne Ürünün Ederi Kadar Tamir Bedeli İstiyor

Seher