Teknosa Fiyat Değişikliği Farkı

Erkan
25 Mayıs 2024 13:20

Teknosa mağazasından 2 gün önce aldığım ürünün fiyatı 500 TL birden düştü. Mağaza personelleri fiyatın çok iyi olduğunu, indirimde olduğunu ve tekrar fiyatların yükseleceğini söylemişti. Fakat daha da düştü. Teknosa'nın elit üyesiyim. Bu da zaten oradan yeterince ürün aldığımı gösterir. Durum ile ilgili acil geri dönüş ve farkın iadesini istiyorum. Aksi halde teknoloji alışverişlerim için farklı bir mağazayı tercih edeceğim.
Saygılarımla

12 Haziran 2024 19:51

Teknosa ya iade gönderdiğim ürün için ayın 6 sında mesaj geldi ve iadenin tamamlandığı 1-5 iş günü içinde bankaya geçeceği bilgisi verildi. Ayın 11 inde tekrar bir mesaj geldi ve ücret iadesinin bankaya aktarıldığı, sistemde görünmüyorsa banka ile görüşülmesi gerektiği yazılıydı. Bankayı aradım iade falan yokmuş. Teknosa'yı aradım. İadeniz için ücret çıkışı yapılmamış görünüyor demeye başladı. Bu Teknosa nasıl bu hallere geldi. Su an benim paramı onayın olmadan kullanıyor. Mesajları ekte gönderiyorum. CİMER'e de kayıt açacağım.

Ek
30 Mayıs 2024 17:59

Değişim için verdiğim ürünün yerine yeni ürünü alamıyorum. Fiyatı sürekli değişiyor. Halbuki urunu değişim için verdiğimde yeni alacağım ürünün tarafıma opsiyonlanması ve mevcut fiyatından alabiliyor olmam gerekir. Ürünün fiyatını ödeyerek servis onayı geldiğinde de teslim almak istiyorum. Ama bir türlü olmuyor ne hikmetse. Simdi benden ürünü aldılar servise gönderdiler. Elimdeki evrakta da değişim ibaresi yazmıyor. Nasıl ispat edecekler değişime verdiğimi? Karşılığında bir ürün olmalı ki değişim olsun. Acil geri dönüş istiyorum

25 Mayıs 2024 13:24 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Enis sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 12:27

Teknosa Club İndirimi Ödeme Ekranında Kayboluyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

Fatih
17 Temmuz 2025 17:56
teknosa-club-indirimi-odeme-ekraninda-kayboluyor-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
09 Temmuz 2023 20:56
Teknosa'da İndirim Sorunu Ve Çözümsüzlük
Sedat sonuçtan çok memnun

Sedat
21 Mayıs 2025 17:20
"Teknosa firması mağduriyetimi giderdi kendilerine çok teşekkür ediyorum"

Semiha
19 Aralık 2023 13:11