Teka Hl 850 Ankastre Fırını

12 Aralık 2023 18:05

Teka hl 850 Ankastre fırını sorun yaşamayalım diye diğer markalara göre biraz daha pahalıya 2018 yılında aldım. Elektrik kesintisinden sonra dokunmatik ekran saat ayarlaması yapamadığım için çalışmıyor. Servis kaydı oluşturdum. Servis çok hızlı tepki verdi. Hatta üç gündür sayısızca denediğim işi ilk hamlede dokunarak yaptı. Ben de fişi çıkartıp tekrar taktım. Bu sefer çalışmayınca, servis tarafından ana kart dokunmatiğinin değişmesi gerektiğini söylendi. Bu da 5760 TL. Bir fırının dokunmatiği bu kadar şişirilir mi? Kullanıcıdan kaynaklı olmayan bir sorun. Fırının çalışması saat ayarına endeksli olmasa böyle bir sorun yaşamam mümkün değil. Çok pişmanım aldığıma. Dünya markası böyle olmamalı. Alınmayacak bir marka. Özellikle dokunmatikten uzak kalın.

13 Aralık 2023 01:50 (Şikayetten 7 saat sonra)
13 Aralık 2023 16:22

Beyhan
Beyhan

3 ay önce aldığımız ankastre set ne yazık Ocak üzerinde olan ızgaralar sağa sola kayıyor ve bu yüzden birçok kere kızgın yağ, sıcak su ve tencere düşmesi yaşadık ve şu an esk ocağımızı kullanıyoruz. Fırın 200 derece değil de 100 derece de gibi pişiriyor açıkçası övüldüğü gibi asla değil fazlasıyla hayal kırıklığı o kadar para verip performans olarak çok yetersiz

Teka Kategorileri