30 Ocak 2024 14:182.444
Faruk'un Teşekkür Mesajı
Teşekkürler Teka

Geçen yıl sizler gibi markaları araştırarak Teka tz 6415 elektrikli ocağı almaya karar verdim. Bir yıl oldu ve bu tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir yıldır kullandığım ocak, üzerinde yemek varken aniden çatladı. Eşim tencere kapağını düşürdüğünü sandı, ancak ocağın kendisi çatlamıştı ve çatlak yayılmıştı. Ürünün bir yıl daha garantisi bulunuyordu. Tam 6 gün boyunca Kırıkkale'deki servise ulaşmaya çalıştık, ancak gelmediler ve telefonlara da çıkmadılar. En sonunda bir numara verdiler ve ben videoyu gönderdim. Ancak garanti kapsamında olmadığını söylediler. Servis ağı konusunda büyük sıkıntılar yaşadım. Komşularım farklı markalar kullanıyor ve hiçbiri bu sorunu yaşamadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve diğer sitelere, yorumlara, videoya kadar her yere bu durumu bildireceğim. İçten çatlayan bir ocak nasıl olur da garanti dışı kalır anlamış değilim.

30 Ocak 2024 14:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sn. Faruk Ö. Şikayetiniz bizim için son derece önemlidir. Mümkün olan en kısa sürede yardımcı olabilmek için sizinle iletişime geçilecektir. Siz de arayıp bilgi almak isterseniz hafta içi mesai saatlerinde (09.00-18.00) ve Cumartesi günleri saat 13.00'e kadar bizimle irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz, sayfamızdaki iletişim formunu doldurarak şikayetinizi yazabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uzun yıllar, sağlıkla kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla. Teka Müşteri Hizmetleri

3 Şubat 2024 07:41

Birkaç firmadan servis ekibi geldi ve cam kırılması içten olmuş sizinle alakalı bir darbe söz konusu değil dediler keşke sizinde servisiniz gelme gereksinimi duysaydi. Alman malı falan diye aldık fabrika Kayseri'de ürün tedariu bile yok. Arayıp bilgi verilecekti 3 gün geçti toplam 10 gün oldu daha bekliyorum. Yazık ben kullanıcı olarak söylüyorum alacak arkadaşlar kesinlikle 3 kere düşünün. Servisi garantisi malı garantili ürüne para verin yazık günahtır.

6 Şubat 2024 12:53

Kolay gelsin Teka markadan zubeyde hanim aradılar çok ilgilendiler sorunum çözüldü tekrardan teşekkür ederim mağdur etmedikleri için.

6 Şubat 2024 12:55

Teşekkürler Teka

21 Kasım 2023 22:302.488

"Zübeyde hanım bizimle ilgilendi teşekkür ederim. Sorunumuzun en kısa sürede çözüleceğini söyledi ve bizi rahatlattı markaya olan güvenimiz tazelendi."

1 Destek

26 Eylül 2024 11:192.338

"İlgi ve alakaları için teşekkür ederim"

13 Eylül 2023 14:364.744

Yaklaşık 1,5 sene önce Teka marka indüksiyonlu ocak aldım. Ocak çalışmıyor iken, birden altından dumanlar çıktı ve bozul...

Tümünü Gör

Albina
Teka Elektrikli Ocak Camı Çatladı, Garantiden Yapmama Çapası

Teka ElektrikliOcak Camı Çatladı, Garantiden Yapmama Çapası

Erhan
Teka Elektrikli Ocak Yangın Çıkarıyordu!

Teka ElektrikliOcak Yangın Çıkarıyordu!

Eren

Öne ÇıkanKonular