Rasim sonuçtan memnun

Tefal'den Stok Bildirimi Sonrası İptal Şoku

Tefal'den Stok Bildirimi Sonrası İptal Şoku
24 Aralık 2024 18:06

Tefal ürünlerinin kendi internet sitesi tefal.com.tr üzerinden aradığım ve stokta olmayan bir ürün için 'stoğa gelince haber ver' seçeneğini tuşladım.
Firma 24 Aralık tarihinde elektronik posta mesajı ile ürünün stoğa geldiğini ve satın alabileceğimi bildirdi.
Aynı gün ürünü Tefal resmi sitesinden sipariş ettim. Ancak 1,5 saat sonra tarafıma elektronik mesaj atarak siparişimin iptal edildiğini belirtti.
Şirketin müşteri ilişkileri telefonlarını arayarak iptal nedenini sorduğumda iptal nedeni ile ilgili herhangi bir bilgilerinin olmadığını söylediler. Satış bölümü yetkilisi ile görüşmek istedim ancak sadece müşteri ilişkileri yetkilisi ile görüşülebileceğini belirtildi.

İlk defa Tefal internet sayfasından bir sipariş yaptım ve şirketin müşterisine yaptığı saygısız tavır nedeni ile bir daha sipariş yapmayacağım.

25 Aralık 2024 10:13 (Şikayetten 16 saat sonra)

26 Aralık 2024 16:50
26 Aralık 2024 18:53

Şirket tarafından telefon ile arandım. Kendileri karşılaştığım durumun sistem hatası nedeniyle meydana geldiğini ve bu durum nedeniyle özür dilediler. Umarım sistem hatasının tekrar meydana gelmemesi için şirket tedbir alır.

27 Aralık 2024 21:07

Sorunum çözülmedi. Yaptığım sipariş firma tarafından iptal edildi ve sonuçta ürünü satın alamadım. Müşteri temsilcisi arayarak karşılaştığım durumun kendi sistemlerindeki hatadan kaynaklandığını belirtti ve durumdan dolayı özür diledi.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
16 Ekim 2024 12:49
Tefal'de Yanlış Adres Ve İptal Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
01 Kasım 2023 15:57
Hayri sonucu yetersiz buldu

Hayri
11 Aralık 2023 14:48
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
07 Ağustos 2024 16:11
Tefal Müşteri Hizmetlerinin İptal Ettim Dediği Ürünü Gönderdi
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
21 Mayıs 2024 13:09