Serap sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 22:45

Tefal'den teflon 3'lü tencere seti aldım 2 sene önce. İkisinde sorun yok ama pilav tenceresinin teflonu baloncuk şeklinde kabardı, çizik değil ve servise verdim. Faturasıyla beraber bana lakayıt bir üslupla garantisinin bittiğini söylediler.

Bu ürünün ayıplı mal olduğunu söyledim, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Tencerenin teflonu kabarcık şeklinde. En güvenilir olarak bildiğimiz teflon ayıplı malının arkasında durmadı. Boşuna o kadar para verip aldığımız ürün 2 sene sonra çöp.

19 Ağustos 2024 09:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Ağustos 2024 12:29
Tefal Teflon Tencere Ayıplı Mal

Bahçeşehir Tefal servisinin yazdığı mesaj ekte

19 Ağustos 2024 14:39
19 Ağustos 2024 21:58

Bugün Tefal beni aradı ve hala ürününün ayıplı mal olduğunu kabul etmiyor Tefal teflon kaplama değil titanyum olduğunu ve 2 yıl garantili ama 10 yıl kullanım garantisi olduğunu ama bu kabarcıkların neden kaynaklandığıyla ilgili kullanım hatası diyor ne şekilde kullanıp benim bu kabarcıkları oluşturduğuma dair cevapları yok kısacası koskoca Tefal ayıplı mal bana satıp ürününün hala arkasında durmamaktadır diğer ürünlerini de kullanıyorum onlarda sorun yok ama pilav tenceresi problemli yani kısacası ürünü al 2 sene sonra çöpe at

19 Ağustos 2024 22:00

Büyük ihtimalle ürünlerin hatalı ayıplı olduğunun kendileri de farkında olmaliki bu ürün artık üretimde ve satışta yok

Levent sonuçtan çok memnun

Levent
17 Şubat 2024 12:04
Tefal Excellence Tit 6 X Büyük Set
Sengül sonuçtan hiç memnun değil

Sengül

Evil sonucu yetersiz buldu

Evil
08 Kasım 2024 12:57
Tefal Titanium Tencerenin Kaplaması 3 Yılda Kabardı
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
01 Aralık 2023 13:17