Tefal Tamire Giden Ürünün Düğmesini Ve Işık Sensörünü Bozup Gönderdi.

04 Şubat 2024 14:47

Tefal X-plorer Seri 75 mop özellikli marka robot süpürgemde W2 hatası, tekerlek hatası nedeniyle aldığım mağazadan servise gönderdim. Sorunu çözmüşler; fakat ben servise verirken süpürgenin üstündeki düğmeler çalışıyordu ve ışıkları yanıyordu. Şu an üst tarafındaki düğmeler çalışmıyor ve ışıklar da yanmıyor. Bir yerden yaparken diğer tarafı bozmuşlar. Lütfen bu sorunun çözümünde yardımcı olun.

04 Şubat 2024 15:27 (Şikayetten 39 dakika sonra)

05 Şubat 2024 12:59

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

05 Şubat 2024 19:40

Müşteri temsilcisi beni aradı cihazı şarja takın yeşil ışık söndükten sonra cihazın kapama düğmesine 1 dakika basılı tutun sonra tekrar sarja takın ışıklar yanıp sönecektir dedi fakat ne ışık lar yandı ne de düğmeler çalışmaya başladı işin kötü tarafı uygulamadan kontrol ediyorduk uygulamadan da attı bu işlemi yaptıktan sonra yapmaya çalıştığınız şeyi kesinlikle anlamıyorum çalışan Bir şeyi nasıl bozabilirler tamirdeyken

06 Şubat 2024 12:34

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Gülhan
28 Aralık 2023 01:02

Orhan
27 Haziran 2023 07:59

Tefal Xplorer 75 Robot Süpürge Çalışmıyor

Emine
02 Aralık 2024 23:56
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Tefal X-Plorer Serie75'te Bitmeyen Tekerlek Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Ebru