Tefal Secure 5neo Garanti Belgesi Sorunu

01 Şubat 2024 15:11

Tefal Secure 5 Neo 4 litre düdüklü tencereyi A101'den aldım. Üzerindeki kare kodu okuttuğumda garanti belgesine ulaşabileceğim yazıyor; ancak ulaşamıyorum, hata veriyor. Seri numarasını girdiğimde de ürün gözükmüyor. Garanti belgesine nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.

01 Şubat 2024 15:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

06 Şubat 2024 17:10
09 Şubat 2024 14:59

Talebim tamir geri değişim vs değil sadece aldığım ürünün garanti belgesine ulaşmak ama geçilen iletişimde bir şey yapamayacaklarını garanti belgesinden Tefal'in sorumlu olmadığı söylendi iyide urunu kim imalatı gerçekleştirdiyse garantiyide o ayarlamaz mi çok mu şey istiyorum

09 Şubat 2024 15:01
Tefal Secure 5neo Garanti Belgesi Sorunu

...

09 Şubat 2024 15:10

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
23 Haziran 2023 09:01
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sorunu Çözemiyor, Düdüklü Tencerem Hala Su Kaçırıyor!

Bahar
06 Ağustos 19:20