Tefal Robot Süpürgem Kısa Sürede Arızalandı!

08 Nisan 2024 15:55

Yaklaşık bir buçuk yıl önce aldığım robot süpürgenin yedi-sekiz ayı dolmadan tekerlek hatası vermesi üzerine garantiye gönderdim. Motor arızası olduğu belirtilerek farklı bir ürün gönderildi. Şimdi ise yeni gönderilen üründe su sızıntısı, mopu tutan tırnaklarda kırılma, çöp haznesinde çöplerin dışarı çıkmasını önleyen bandı tutan parçalarda kırılma ve ana fırçada aşınma meydana geldi. Makine şarjdayken tüm suyu yere akıttı ve parkenin kabarmasına neden oldu. Tamir için yetkili servise götürdüğümde, bahsettiğim parçaların garanti dışı olduğu söylendi ve su haznesi motoru ile temizlik bakımı için 1800 TL ücret talep edildi. Müşteri hizmetlerini arayarak konuyla ilgili tekrar bildirimde bulundum fakat sorunum hâlâ çözülmedi. Üstelik, bahsedilen parçaların garanti kapsamına girmediği iletildi. Aldığıma pişmanım ve aynı zaman diliminde iki adet robot süpürge aldığım bu markaya karşı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Son olarak, aldığım ürün tek kullanımlık ürünler gibi kısa sürede kullanılamaz hale geldi.

08 Nisan 2024 18:51 (Şikayetten 2 saat sonra)

09 Nisan 2024 14:50

Aslaaq geri dönmüyorsunuzz memnuniyet sıfırrr

13 Nisan 2024 10:40

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

14 Nisan 2024 14:49

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
03 Nisan 2024 15:19
Tefal Robot Süpürgelerde Yedek Parça Sorunu

Tefal Tam Bir Pişmanlıktır. Robot Değil El Gırgırı Almışım.

Nilüfer
13 Mart 2024 13:46
Tefal Tam Bir Pişmanlıktır. Robot Değil El Gırgırı Almışım.

Savaş
15 Kasım 2023 16:24